Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interfloor introduceert uiterst prijsvriendelijke tapijtcollectie Murano

'Soft gemarmerde effect maakt vloer industrieel, stoer en gelijktijdig modern en minimalistisch'

Betaalbaar, trendy én comfortabel. Zo wordt tapijtcollectie Murano van Interfloor omschreven. Deze kenmerkt zich door zijn hedendaagse beton-look dessin. Het soft gemarmerde effect maakt deze vloer industrieel, stoer en gelijktijdig modern en minimalistisch.

Murano is vervaardigd van 100% Soft@Home polyamide 6.0, ultra zachte garens die voor behaaglijk woongenot zorgen en een luxe en comfortabele uitstraling creëren.

Tegelijkertijd is deze trendy vloer zeer voordelig en verkrijgbaar voor een prachtige adviesverkoopprijs van slechts € 89,- per strekkende meter.

Interfloor heeft als leverancier en distributeur een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl in huis voor zowel residentieel als project gebruik. Het bedrijf heeft dan ook sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.

“Een elegante interpretatie van beton”
De uitermate fraaie uitstraling van Murano met een gemêleerd beton-achtig dessin creëert een rustige minimalistische basis voor uiteenlopende interieurstijlen. Een elegante interpretatie van beton, echter aangenaam warm, zacht onder de voeten, geluid absorberend en akoestiek verhogend.

Bijkomend voordeel van de exclusieve bedrukking met gemêleerd dessin is zijn vergevingsgezindheid bij alledaags vuil en stof. Niet ieder pluisje is waarneembaar, een zachtzinnige vloer voor normaal woongebruik als woonkamer, kinder- en slaapkamer. Gebruik op trappen is mogelijk mits gebruik wordt gemaakt van ondertapijt. 

Recyclebare IMPREL® Finesse 6.0 garens
De hoogwaardig IMPREL® Finesse 6.0 garens bieden door de voortdurende technische vooruitgang vergelijkbare prestaties als PA 6.6-garen. Murano is onderhoudsvriendelijk en heeft een uitstekende kleurechtheid, vuil en vlekbestenigheid. De Imprel PA 6.0 garens kunnen volledig worden gerecycled waarmee ook dit tapijt zijn ecologische voetafdruk beperkt.

“Van evenwichtig naturel tot mediterrane look!”
Experimenteer met de 12 kleurstellingen, waaronder mediterraan terra en okergeel, om een opvallende look te creëren of kies een van de vele bescheiden naturel tinten. 

Hier vind je alle informatie over Murano.

Meer informatie:
Interfloor
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: