Eerste loT watersysteem voor in de keuken

'Je betaalt alleen voor hetgeen dat je nodig hebt'

Kranenfabrikant Unito-Tech heeft een kraan met loT watersysteem op de markt gebracht. Het Unito water systeem is naar eigen zegen het eerste IoT watersysteem voor in de keuken.Met het watersysteem tap je moeiteloos gekoeld en bruisend water, kokend water, gefilterd water en natuurlijk gewoon warm en koud water. Unito biedt de mogelijkheid alleen die functies te kiezen die de gebruiker op dat moment wilt en op een later moment te kiezen voor andere functies. "Je betaalt dus alleen voor hetgeen dat je nodig hebt", aldus Alex Kooijman van Unito-Tech.

Het Unito watersysteem wordt ondersteund door een app waarmee je onder andere timers kunt instellen, nieuwe filters kunt bestellen. App controle Gefilterd drinkwater, kokend water, gekoeld water 5 graden Gefiltered bruisend water 5 graden.

Unito-Tech heeft eigen fabrieken in Azië. "Wij hebben bewust gekozen om te produceren in eigen fabrieken zo zitten we dicht bij de haard en kunnen kleine aanpassingen snel en makkelijk doorvoeren in onze productielijn." 

Meer informatie:
Unito-Tech
Alex@unito-tech.eu  
www.unito-tech.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.