Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw label wil dé specialist in on-trend eetkamerstoelen worden

'Een winkelpand huren midden in de crisis? Een fysieke woonwinkel beginnen? Nou vooruit, omnichannel dan!' Vol trots deelt Jan-Noud Hutten, Co-Founder en Directeur van nieuw label HelloChair, dit mooie bericht.

HelloChair wil dé specialist in on-trend eetkamerstoelen worden. ''Op dit moment zijn wij druk bezig met de verbouwing van onze ruime winkel en kantoor in het fraaie, oude centrum van Culemborg. Vanuit hier én vanuit onze webshop helpen wij klanten straks om een keuze te maken uit een ruime collectie design eetkamerstoelen. Stoelen die niet alleen comfortabel zitten, maar die zorgen voor goede gesprekken en lang en gezellig tafelen. Bovendien stoelen die een lange levensduur hebben, want wij vinden dat we zuinig moeten zijn op onze planeet.''


De foto die Jan-Noud deelde op zijn sociale media.

Visie
De visie is om consumenten die op zoek zijn naar “de eetkamerstoelen van nu” te inspireren en helpen door de best mogelijke shopervaring te bieden. ''Dit doen we door samen de stoel te kiezen die het beste bij je past. Online met een duidelijke keuze in kleur, stijl en eigenschappen. En in de grote HelloChair winkel, waar je het zitcomfort kunt ervaren en alle materialen goed kunt vergelijken.''

Joost Wels en Jan-Noud Hutten, de founders van HelloChair, hebben een jarenlange ervaring in e-commerce en de meubelbranche en zoeken enthousiaste professionals die mee willen groeien met deze startup.

Meer informatie:
HelloChair
Markt 46
4101 BZ Culemborg
joost.wels@hellochair.nl
jannoud.hutten@hellochair.nl
www.hellochair.nl