Revor produceert hoezen voor woonwinkels | Interieurdesigner komt met uniek idee voor horeca | Drentea maakt 1,5 meter zonder problemen mogelijk

Vandaag de volgende corona-updates in de woon- en interieurbranche:

1. Revor produceert hoezen voor optimale hygiëne 
2. Interieurdesigner komt met uniek idee voor horeca
3. Drentea maakt 1,5 meter zonder problemen mogelijk

1. Revor produceert hoezen voor optimale hygiëne 

 

De Belgische beddenproducent Revor uit Kuuren is begonnen met het produceren van hoezen voor woonwinkels. Deze kunnen geplaatst worden om een matras en zo kan de klant toch proefliggen zonder dat ze het bed aanraken. De hoezen zijn makkelijk om het matras en kussen te plaatsen en worden vervangen elke keer wanneer er iemand op heeft gelegen.

2. Interieurdesigner komt met uniek idee voor horecaWanneer de horeca straks weer open mag moeten er drastisch wat veranderingen doorgevoerd worden. Hier heeft Marloes Boele de oplossing voor bedacht, Cocoon-dining. Dineren in een aparte ruimte.

Marloes vertelt: "De cocoon-dining is geheel modulair en eenvoudig te plaatsen, waardoor een complete verbouwing van uw zaak niet noodzakelijk is. Met de cocoon-dining wordt het verlies van het aantal zitplaatsen geminimaliseerd, omdat deze direct naast elkaar te plaatsen zijn. Echter blijft de veiligheid gewaarborgd.

De cocoon-dining is eenvoudig aan te passen aan uw eigen stijl en met uw eigen meubilair in te richten. U kunt natuurlijk ook kiezen voor één van onze sfeervolle interieurpaketten, geheel gericht op de beleving van uw gasten."

3. Drentea maakt 1,5 meter zonder problemen mogelijk
De meubelfabrikant Drentea komt met een oplossing voor kantoren in de 1,5 meter maatschappij."In tijden van Covid-19 waak je als organisatie extra over de gezondheid en veiligheid van je medewerkers. Door de capaciteit en layout van het kantoor te managen, kunnen de medewerkers de aanbevolen afstand tot elkaar houden. Ter ondersteuning van het veiligheidsbeleid en dienaangaande communicatie over hoe je veilig op kantoor kunt werken, biedt Iotspot een configuratie van haar service, die kan zorgen voor social distancing op kantoor", dit melden ze op hun website. Lees hier meer.

Bekijk hier de corona-updates van woensdag 29 april

T I P S  of  T O P S?
Mail onze redactie of bel +31 (0)166 698 233


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.