Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Designbedrijf voor het eerst markt op met buitenlamp

Het designbedrijf Vipp gaat voor het eerst de markt op met een buitenlamp. De buitenwandspot wordt gekenmerkt door de kleine gaatjes in de lampenkop, waardoor er meerdere lichtstralen door het robuuste aluminium oppervlak schijnen.Er kan gekozen worden voor een enkele wandspot of een combinatie van meerdere wandspots. De buitenlamp is te verkrijgen in twee verschillende kleuren: zwart of grijs.Vipp
Ruim 80 jaar geleden ontstond het Deense bedrijf Vipp, toen Holger Nielsen een pedaalemmer voor zijn vrouw ontwierp. Op dat moment had Holger nooit durven dromen dat zijn bedrijf uit zou groeien tot een volwaardig designbedrijf met accessoires, meubels en keukens.

Vipp is vandaag de dag nog steeds een familiebedrijf gerund door Holger's dochter Jette Egelund en haar twee kinderen Kasper en Sofie. Tegenwoordig heeft het bedrijf uit Kopenhagen 45 werknemers in dienst.

Meer informatie:
Vipp
www.vipp.com
info@vipp.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.