Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Joep Schmeitz: 'Uitsluitend objecten met een verhaal'

Alternatief voor talloze shops op internet

In Bunde, vlakbij Maastricht, is een oude bakkerij omgetoverd tot galerie. 'Oggetti is een mix van bijzondere objecten, kunst, design en vintage', vertelt eigenaar Joep Schmeitz.
In het Limburgse dorpje is van alles te vinden. Van een 80 jaar oude apothekers kast uit Japan, een Tiki bar uit de 60’s, bronzen beelden, design items van o.a. Qeeboo, maar ook werken van bekende kunstenaars, Contemporary Art van Cobra, Art Deco, Vintage Design en nog veel meer.



Alternatief
'Wij willen een alternatief zijn voor de talloze winkels op internet. Iets unieks zal nooit gaan vervelen en maakt juist het onderscheid in de massa’s van deze wereld.' Zo zijn er bij Oggetti uitsluitend objecten te vinden met een verhaal. Vandaar zijn zij altijd opzoek naar mooie producten, zeldzame objecten, decoratiestukken, Vespa scooters of kunstobjecten.



Publiek
Schmeitz vervolgt: 'Onze klanten zijn hoofdzakelijk particulieren die iets moois zoeken. Gelukkig komen ook steeds vaker bedrijven langs die mooie betaalbare schilderijen zoeken, om het kantoor op te vrolijken of Horeca zaken die een mooi object komen uitzoeken om hun zaak te upgraden.'



2 jarig bestaan
Afgelopen Koningsdag was de galerie alweer twee jaar geopend. Het feestje zal jammer genoeg nog even op zich laten wachten. Wel is Oggetti weer open met gepaste maatregelen voor de veiligheid.

Meer informatie:
Oggetti
www.oggetti.nl
info@oggetti.nl

Publicatiedatum: