Volgens boxspring- en matrassenproducent

'Slaapkamerstijl Botanisch en Design populairder dan ooit'

De botanische trend is niet meer weg te slaan uit het interieur. We worden gewoon blij van groen om ons heen. Niet alleen in de woonkamer, maar ook op de slaapkamer is dit fijn. Planten stralen rust uit en kalmeren, daarom dragen ze bewezen bij aan een goede nachtrust. Dit is de conclusie van boxspring- en matrassenproducent Hml Bedding.

Een goed bed is volgens de producent erg belangrijk voor een goede slaapervaring. Kies bijvoorbeeld voor een Hml Bedding-boxspring met hoofdbord ‘Tempo’, een lekker gevuld en bollerend hoofdbord, dat is voorzien van een stoere rand en royaal in afmeting. Met deze blikvanger komt er een botanische sfeer in de slaapkamer.Goed slapen vergt maatwerk

''Eerlijke bedden, die tot in detail voldoen aan de wensen van de klant: dat is waar Hml Bedding voor staat.'' Ambacht en maatwerk staan centraal. Eigenaar Mark van de Laarschot vervolgt: “De enorme aandacht en zorg die we aan onze bedden besteden, voeren we door tot in de kleinste details. Zo kunnen we een bed leveren dat volledig op de persoonlijke voorkeuren van de consument is afgestemd.”

Duurzaamheid
Om je vervolgens jarenlang plezier te bieden van het gekochte bed, kiest Hml Bedding uitsluitend voor goede en degelijke materialen. Mark van de Laarschot: “De oorspronkelijke betekenis van duurzaam (“geschikt om lang te bestaan” volgens Van Dale) is in onze visie dan ook erg waardevol.”

Meer informatie:
Hml Bedding
office@hmlbedding.nl 
www.hmlbedding.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.