Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Hogenkamp van inspiratiecentrum De Woonindustrie:

"Wij zijn niet gebonden aan korte beursperiodes"

"Als De Woonindustrie zien wij voor de komende periode een hele mooie kans om partijen ondanks alle richtlijnen en onzekerheden toch bij elkaar te brengen", laat woordvoerder Jan Hogenkamp weten. "Het grote voordeel dat wij hebben is dat wij niet per se gebonden zijn aan een korte beursperiode, maar dat over een langere tijd afspraken gemaakt kunnen worden omdat partijen toch hun permanente plek hebben.

Afhankelijk van de richtlijnen voor de komende periode zoals door de overheid opgelegd onderzoeken wij de mogelijkheden voor onze eigen VAKbeurs in september. Wij gaan er vooralsnog van uit dat wij ‘gewoon’ van 13 t/m 16 september beurzen, maar wellicht zullen wij deze vier dagen gaan opdelen in twee momenten. Bijvoorbeeld maandag 14 en dinsdag 15 september en maandag 21 en dinsdag 22 september", aldus Jan Hogenkamp.


"De komende periode zal voor veel beursorganisaties heel onzeker zijn, met name omdat vrijwel al deze partijen afhankelijk zijn van de huur van een locatie die zij voor een heel beperkte periode kunnen gebruiken. Daar hebben wij dus geen last van", geeft hij het verschil aan.

Eind vorige week stuurde De Woonindustrie het volgende bericht naar haar relaties:

Geachte relatie,
Het wereldwijd verspreide Coronavirus COVID-19 beheerst al een aantal weken ons leven. Heel voorzichtig zijn wij als samenleving bij het punt aangekomen dat we vooruit kunnen en durven kijken naar een veranderde wereld.
De manier van contacten onderhouden, afspreken en ook zaken doen zal niet meer hetzelfde zijn. Voorlopig kunnen wij niet meer in grote groepen bij elkaar komen om events en beurzen te bezoeken. Onze ontmoetingen zullen in het teken staan van de 1,5 m afstand samenleving.

Beurzen en evenementen waarbij in een kort tijdsbestek veel bezoekers bij elkaar komen zijn zeker geen vanzelfsprekendheid meer. Aan de andere kant blijft er wel de sterke behoefte om zaken te doen en te ontmoeten, maar dan in een nieuwe vorm. De Woonindustrie biedt sinds jaar en dag een permanent ontmoetingsplatform waarbij exposanten vijf dagen per week gebruik  kunnen maken van hun showroom door het hele jaar heen. Deze opzet is uitstekend in te passen in de richtlijnen zoals deze zijn opgelegd door de Nederlandse overheid.

De Woonindustrie biedt op dit moment platform aan ruim 140 bedrijven in verschillende segmenten zoals Meubels, Verlichting, Textiel, Slapen, Woonaccessoires, Smart Home, Afbouw en Advies. Samen bieden deze bedrijven een sterk collectief dat verschillende doelgroepen ontvangt zoals: retailers (off- en online), architecten, projectinrichters en stylisten. Ook de consument is welkom om zich te laten inspireren en informeren.
Wij bieden ook u de mogelijkheid om uw collectie te presenteren in uw eigen showroom in het midden van Nederland en goed bereikbaar.
Heeft u behoefte aan meer informatie over De Woonindustrie en de
mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 030 303 2700 of mail naar info@dewoonindustrie.nl. Wij informeren u graag!