"De meubels zijn niet alleen mooi, maar vooral ook praktisch"

Hadex Nederland Meubelagenturen neemt Eva Solo Furniture in haar merkenportefeuille

Designliefhebbers kennen Eva Solo vast. Het merk creëert exclusieve, Deens ontworpen interieur-accessoires en keukengerei die gekenmerkt worden door esthetische uitstraling, functionaliteit en hoge kwaliteit. "Al meer dan twee generaties maken ze een esthetisch verschil voor keukens en eettafels. Nu willen ze hun passie voor uitstekend design meenemen naar de rest van de woning. Vorig jaar hebben ze daarom de meubelcollectie geïntroduceerd in Stockholm", laat Jacqueline Smit van Hadex Nederland weten. Zij vertegenwoordigt het merk in de Benelux.

Jacqueline Smit van Hadex met een deel uit de collectie van Eva Solo

Hadex Nederland is een zelfstandige agenturenfirma in de meubelbranche. En heeft de exclusieve vertegenwoordiging van verschillende meubelfabrikanten in duurzame, moderne design producten, waaronder die van Eva Solo. De collecties zijn verkrijgbaar via een dealernetwerk van de betere interieurzaken. Tevens wordt er veel samengewerkt met interieurarchitecten, projectfirma’s en interieurspecialisten. 

Vrij jong merk
Eva Solo dat Hadex Nederland Meubelagenturen sinds kort vertegenwoordigt, is nog een vrij jong merk dat in 1997 is opgericht en onderdeel uitmaakt van het grote concern Eva Denmark, een traditioneel Deense bedrijf dat staat voor 100 jaar hoogwaardig levend design. Het is reeds vele decennia marktleider in de Scandinavische landen.Eva Solo is de jongste designtak binnen Eva Denmark. Henrik Holbaek en Claus Jensen van het ontwerpbureau Tools Design zijn de ontwerpers van alle Eva Solo producten. Elke keer weer weten ze de interieurwereld te verrassen met unieke ontwerpen die zeer functioneel en kwalitatief van een zeer hoogstaand niveau zijn.Alle Eva Solo producten overtuigen door een hoogwaardige verwerking en een onberispelijke kwaliteit. Door hun elegante ontwerp hebben veel producten internationale prijzen ontvangen, zoals de Red Dot, de Design Plus en de IF Award.

Meubels en verlichting
Naast de bekende keuken- en woonaccessoires vullen sinds vorig jaar meubels en verlichting nu ook de Eva Solo collectie aan. Sofa, bijzettafel, barkruk, hanger, spiegel en Co. zijn modern en tijdloos vormgegeven en passen perfect in verschillende woonomgevingen.
De meubels zijn niet alleen mooi, maar vooral ook praktisch. 'Omdat we als mensen rust en kalmte nodig hebben. Een gevoel van kalmte en rust in de dingen die ons omringen. Al meer dan twee generaties maken we een esthetisch verschil met keukens en eettafels. Nu willen we onze passie voor uitstekend design ook naar de rest van het huis brengen', laat een woordvoerder van Eva Solo weten.

Charismatisch
De nieuwe meubelcollectie is charismatisch, zowel opvallend als ingetogen. Strakke lijnen en sterke esthetiek creëren dat gevoel van kalmte en rust, van warmte en eenvoud.
'Een van de belangrijkste functies van modern meubilair is dat het een positieve esthetische bijdrage levert aan de ruimte die het inneemt. Er is echter geen standaardrecept voor schoonheid. We produceren al 70 jaar design- en designklassiekers - en we weten dat schoonheid niet te berekenen is.'

'Echt en duurzaam ontwerp is geboren uit passie. Het gaat meer om liefde dan om koude berekeningen. Daarom kunnen we met trots zeggen: We maken meubels omdat we dat willen', aldus Eva Solo.Jacqueline Smit

Hadex Nederland Meubelagenturen heeft Eva Solo dus in haar merkenportefeuille. Het eenmansbedrijf uit 1985 wordt sinds 2006 gerund door Jacqueline Smit, opgegroeid met design en mooie materialen. Maar ook met kwaliteitsproducten en mooie interieurs. Inmiddels is zij al 21 jaar werkzaam in de meubelbranche als agent.

"Niet alleen werk ik samen met liefhebbers van design. Maar ook dealers, architecten en andere specialisten ondersteun ik bij de verkoop van meubels uit mijn collecties. Ook bij de zoektocht naar het perfecte meubel voor een klant of voor jezelf kan men bij mij terecht. Verder ben werkzaam in het hogere segment van de markt. Ik sta voor design en kwaliteit in combinatie met functie en individualiteit", geeft Jacqueline aan.

Om die redenen past Eva Solo perfect in haar merkenportefeuille. Wie interesse heeft in de collectie, kan met haar contact opnemen voor het toesturen van de catalogus of voor een persoonlijke afspraak waarop Jacqueline de collectie kan introduceren en items kan laten zien.

Meer informatie:
Hadex Nederland Meubelagenturen
Contactpersoon: Jacqueline Smit 
Dwarsdijk 32
6681 TT Bemmel
+31 6 53 39 77 74 of 06 533 977 74 
smit@hadex.nl
www.hadex.nl

Eva Solo Furniture
www.evasolo.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.