Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Easyfairs laat weten hoe het beursseizoen er uit gaat zien

CEO Jeroen van Hooff: 'We hadden ons dit evenementenjaar anders voorgesteld'

Easyfairs Nederland heeft kennis genomen dat de maatregelen vanuit de Nederlandse overheid met betrekking tot evenementen zijn verlengd tot 1 september 2020. Dit hebben zij 22 april naar buiten gebracht. "Vanzelfsprekend volgen wij deze maatregelen, al doen we dat met pijn in ons hart", laat de organisatie weten.


InCoDa 2019. FOTO WONEN360

CEO Jeroen van Hooff: “We hadden ons dit beursjaar anders voorgesteld, maar na de nieuwe overheidsmaatregelen die zijn afgekondigd is duidelijk dat opnieuw veel beurzen niet plaats kunnen vinden. En het doet pijn dit te moeten melden." 

"Tegelijkertijd realiseren wij ons dat er na deze moeilijke periode een tijd komt dat we niets liever willen dan elkaar face-to-face ontmoeten. Al was het maar om elkaar in de ogen aan te kijken, bij te praten onder het genot van een kop koffie en vooruit te kijken naar de toekomst die op ons wacht. En dát is de tijd dat wij er meer dan ooit voor jullie zijn. Wij gaan ervan uit dat de 1,5 meter-samenleving (voorlopig) de norm blijft. Wij zijn bezig om onze events corona-proof te maken en maken hier binnenkort meer bekend over. In de tussentijd voelen wij ons gesteund door het begrip en de betrokkenheid van onze exposanten, bezoekers, partners en leveranciers. Dat doet ons enorm goed."

Meer informatie:
Easyfairs NL - Incoda
www.interieurcollectiedagen.nl

Publicatiedatum: