Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leverancier plaatmateriaal introduceert nieuw merk

Plaatmateriaal leverancier introduceert een exclusieve fineerlijn van Amerikaans noten. De nieuwe collectie genaamd: Nuces, is een collectie ontwikkeld door Blok Plaatmateriaal en geproduceerd door Decospan, wereldspeler op het gebied van fineer. De collectie bestaat uit 5 stijlvolle uitstralingen die uit voorraad leverbaar zijn.

De collectie is tot stand gekomen vanuit nieuwe trendontwikkelingen in de markt. Eiken is al jaren de meest populaire fineersoort in het interieur. Blok Plaatmateriaal merkte op dat er niet alleen behoefte is aan eikenfineer, maar dat er ook steeds meer vraag is naar notenfineer. Amerikaans noten is een donkerbruine houtsoort, in sommige gevallen met een paarsachtige glans en wit spinthout. Het combineren van de verschillende kleurtonen van de noot in geometrische of figuratieve patronen creëert speciale effecten met een bijzonder hoogwaardig en luxueus uiterlijk.

Leverbaar met bijpassende kantfineer en verkrijgbaar in diverse formaten.

Met de lancering van de Nuces breidt Blok Plaatmateriaal zijn voorraad van fineer steeds verder uit. Jan Blok: “Wij waren toe aan een volgende stap en creëerden met onze vaste fineerproducent Decospan deze collectie. Nuces is een waardevolle toevoeging aan ons fineerassortiment.” De verschillende uitstralingen ontstaan uit een mixmatch van dosse en kwartiers gesneden noten fineer al dan niet met knopen en spint. Door deze specifieke snij- en voegtechnieken toe te passen op het fineer ontstaan er verschillende fineerbeelden. Daarnaast krijgt fineer de schoonheid, kleur, tekening en structuur van massief hout door de unieke productieprocessen. Er schuilt een duurzame filosofie achter het gebruik van fineer als grondstof voor plaatmateriaal. De manier waarop de maker de stam verwerkt, leidt tot de maximale toegevoegde waarde met weinig verlies van de natuurlijke grondstof. De collectie is onderverdeeld in gefineerd MDF, Decoflex en bijpassende kantfineer en is verkrijgbaar in diverse formaten.

Blok Plaatmateriaal is in 1981 opgericht in Beverwijk en heeft sinds 2013 een tweede vestiging in Ede. Het bedrijf is uitgegroeid tot een specialist in het leveren en verwerken van decoratief en constructief plaatmateriaal. Zij leveren aan de professionele interieurbouw, project-afbouw en meubelfabrikant. Het assortiment bestaat o.a. uit basisplaten zoals MDF en multiplex. Daarnaast leveren zij HPL van A-merken als Abet Laminati en Formica én fineer van Decospan. Met circulair gemelamineerd spaanplaat van Unilin Evola in het assortiment, zetten zij de eerste stap naar een duurzame toekomst.

Voor klanten in de interieurbouw, meubelmakerijen en project-afbouw heeft Blok Plaatmateriaal in Beverwijk een modern machinepark om gespecialiseerde bewerkingen uit te voeren zoals, het plakken en persen van HPL, zagen, kanten aanlijmen, boren en cnc-frezen. Dit alles met hoge kwaliteit, zonder poespas, met de vaste hand van de vakman.

Meer informatie:
Blok Plaatmateriaal
www.blokplaatmateriaal.nl

Publicatiedatum: