Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geberit komt installateurs tegemoet in tijdrovend klusje

Het schrapen van een afvoerbuis is een verplicht én tijdrovend klusje. Drie jaar geleden introduceerde Geberit een buisschaaf voor op een schroefmachine voor de installatie van Geberit PE en Geberit Silent-db20 afvoersystemen met diameter d110. Het afschaven van deze buizen is daardoor bijzonder eenvoudig en snel gerealiseerd.

Vanaf april 2020 breidt Geberit haar assortiment verder uit en is de buisschaaf ook verkrijgbaar in de diameters d56, d63, d75 en d90. Hierdoor kan nu elke buis en elk aansluitstuk in een mum van tijd grondig geschraapt worden. Dat is Slim Bekeken!
Het voorbereiden van leidingen en aansluitstukken, om leidingverbindingen te maken, kost vanaf nu nog geen tien seconden. Het lastige, maar verplichte, afschaven van de buizen is door de uitbreiding van het buisschaaf-assortiment voor schroefmachines aanzienlijk vereenvoudigd.



Voor elke reguliere schroefmachine

De bestaande buisschaaf met diameter d110, als ook de nieuwe buisschaven met diameters d56, d63, d75 en d90, passen op elke reguliere schroefmachine. Hierdoor kunnen leidingen en aansluitstukken ten behoeve van lasaansluitingen binnen slechts tien seconden worden voorbereid met een Geberit elektrolasmof. De buisschaaf is met name geschikt voor werkzaamheden op krappe en moeilijk toegankelijke locaties. Het schaafmes van de buisschaaf kan snel en eenvoudig worden vervangen.

De Geberit buisschaaf - inclusief de reeds bestaande diameter d110 - is afzonderlijk verkrijgbaar of als set in een praktische koffer. Zo kunnen alle beschikbare buisschaven makkelijk en veilig worden meegenomen en worden opgeborgen. 

Meer informatie:
Geberit
www.Geberit.nl 

Publicatiedatum: