Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luchtreiniger speciaal afgestemd voor woningen

Over het klimaat is de laaste tijd veel te doen: klimaatspijbelaars, stikstofcrisis etc. Het blijkt helaas dat de luchtkwaliteit, met name in steden, steeds slechter wordt. En dat heeft weer gevolgen voor de luchtkwaliteit in huis. Daarom introduceert AEG de AX9; een intelligente luchtreiniger die niet alleen automatisch de luchtkwaliteit in huis verbetert maar dankzij het unieke design, ook echt deel uitmaakt van het interieur. Afhankelijk van het seizoen of behoeften, kunnen in deze luchtreiniger verschillende soorten filters worden geplaatst.Omdat elk huis anders is, heeft AEG verschillende filters ontwikkeld die speciaal zijn afgestemd op specifieke situaties of behoeften. Voor iemand met hooikoorts is er bijvoorbeeld het Breathe 360 Pollen Protect filter dat stuifmeel in de lucht vermindert en neutraliseert. Minder lekkere luchtjes van huisdieren worden sterk verminderd met behulp van het Fresh 360 Odour Protect filter. AX9 reageert op veranderingen in de luchtkwaliteit en past de luchtstroom vervolgens automatisch aan om een gezond milieu binnenshuis te garanderen.Deze AEG luchtreiniger maakt tevens deel uit van het ‘internet of things’. Dankzij de geïntegreerde wifi en met behulp van de bijbehorende app kan de gebruiker de luchtreiniger regelen en optimaliseren en heeft zij/hij overal toegang tot informatie over de luchtkwaliteit in huis. De AEG Wellbeing-app is te downloaden voor zowel iOS als Android.

Red Dot Design Award 2020
Vorm volgt functie en dat is zeker van toepassing op de AX9 luchtreiniger. Het apparaat laat de lucht op een spiraalvormige manier door de ruimte bewegen en die spiraalvorm komt ook tot uitdrukking in het ontwerp. Het bijzondere design is ook de jury van de Red Dot Award opgevallen. Zij heeft dan ook een Red Dot Design Award aan de AX9 toegekend. De Red Dot Award bestaat al sinds 1955 en wordt alleen toegekend aan producten die overtuigen met hun hoge designkwaliteit.

Meer informatie:
AEG
www.aeg.nl 

Publicatiedatum: