Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vloerbedekking voor in de badkamer

USfloors, met het hoofdkantoor in Dalton (VS), is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige vloerbedekkingen. Het bedrijf heeft een nieuw type categorie vloerbedekking ontwikkeld voor in de badkamer. Naar eigen zeggen is dit de nieuwste revolutie in harde vloerbedekking.Nieuwe harde vloerbedekking, ook voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Deze categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief voor vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. Bovendien is COREtec wereldwijd gepatenteerd. De vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboe, kalksteen en vinyl. De backing bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de vloer gemakkelijk, eenvoudig en snel geplaatst worden door een vakman of door een consument.

Een revolutionair product dus, dat men ook kan omschrijven als een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk. Noem USFloors dus gerust de architect van de watervaste meerlaagse vloerencategorie.Het COREtec Original programma heeft een aantal mooi ogende decors voor in de badkamer, sauna en wellness. Deze designs werden uiterst zorgvuldig gekozen door een selecte groep van professionals. Een aantal vloerenexperts hebben daarbij rekening gehouden met de huidige tendens in de steeds sneller veranderende woonwereld.

De vloer is krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Dit is waarom de vloeren van de vloerenfabrikant COREtec uiterst geschikt zijn voor de badkamer.

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com
info@usfloors.be  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.