Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Virtueel behangen met Graham & Brown

'Voor de meesten ligt de uitdaging bij het inschatten van het resultaat in eigen huis'

Graham & Brown, de toonaangevende fabrikant van behang en verf heeft een app voor het visualiseren van patronen en kleuren aan de muur.

Iedereen die een wand wil behangen kan nu vooraf bekijken hoe het patroon eruitziet op de muur. Naast dat je kunt zien hoe het behang op muur in jouw kamer overkomt kun je je in de kamer bewegen om het ontwerp vanuit iedere hoek te bekijken met verschillende lichtbronnen. Ook kun je een close-up krijgen van het ontwerp zodat je alle details kunt bekijken.“Veel mensen willen graag hun muur behangen, maar vinden het lastig om het resultaat ervan op de muur in te schatten. Inspiratie is te vinden in zowel de omgeving als online en in tijdschriften, maar voor de meesten ligt de uitdaging bij het inschatten van het resultaat in hun eigen huis. Deze app helpt  hierbij en is zeer intuïtief. Je kunt favorieten opslaan of een afbeelding van de creatie maken om te bekijken en te delen. Als deze creatie je bevalt, kun je hem direct kopen”, aldus Alan Kemp, Hoofd Brand bij Graham & Brown.


Via de app voor de smartphone kan de consument kijken hoe de wandafwerking in de ruimte staat.

Doe nu niet alleen via de website inspiratie op voor nieuw behang, maar bekijk het daadwerkelijk live thuis om het vervolgens ook online te kunnen bestellen. Een metamorfose met een groot effect, zonder het huis te verlaten.

Graham & Brown DecoratAR is gratis beschikbaar in de Apple App Store als er gezocht wordt naar “Graham & Brown”. Vanaf september 2020 zal de app ook gratis beschikbaar zijn voor Android.

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.