Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luxe wandafwerking met Afrikaanse touch

Met Indiase zijde en rijke jacquards als standaard in zijn veelzijdige collectie, heeft Dutch Walltextile Company (DWC) een sterke connectie ontwikkeld met materialen en kleuren die in de natuur voorkomen. Met deze nieuwe Luxury Safari die uit zeven collecties bestaat, gaat het Nederlandse designmerk dieper in op dit thema.



De Luxury Safari Collecties

De zeven rijke collecties van Dutch Walltextile Company nemen je mee naar de betoverende flora en fauna in Afrika. Deze inspiratie uit de tropische savanne is gevat in tactiele designs, patronen en kleuren:
 
Collectie Serpente is geïnspireerd op de geschubde huid van de python. Evenals Buzz met verfijnde leeuwenprint in een harder grasachtig wandtextiel. Contrasterend in materiaal is Bobcat; een fluweelzachte jacquard met luipaardprint in pastel tonen.

De gevarieerde graslandschappen en vergezichten van de Savanne zijn van invloed geweest op de ontwikkeling van Timotee; een beige met okergeel wandtextiel met een structuur van riet. Wicker  heeft ook deze uitstraling maar heeft ook een grafisch zwart ruitpatroon. 

Deze vijf collecties zijn een statement op de wand en combineren ook goed met de tien effen kleuren van het stroachtige wandtextiel Sidemen. Dit geldt ook voor de zachte linnenlook van Matera die door de 14 subtiele kleuren zoals ivoor, woestijnrood olifanten grijs tot oceaanblauw een passend geheel vormen. 

De uitgebalanceerde mix van harde en zachte materialen, warme en koude kleurtonen, zorgen voor een complete luxe collectie die het gevoel van de Afrikaanse wildernis naar het interieur weet binnen te halen. 

Over Dutch Walltextile Company
Dutch Walltextile Company (DWC) is internationaal vermaard voor het produceren van het meest fijne en luxe wandtextiel bestemd voor high-end interieurs. 
DWC herinterpreteert een traditioneel product door vakmanschap en elegantie te combineren met een eigentijdse stijl. De gehele collectie wordt ontworpen en geproduceerd in eigen productiehuis in Amsterdam.

Dutch Walltextile Company
www.dwc-amsterdam.com   

Publicatiedatum: