Wegens succes extra ingekocht, intekenperiode verlengd tot 24 april

Afstandregel op deurmat van Headlam

De anderhalvemetervoorzorgsmaatregel blijft voor lange tijd belangrijk. Goed nieuws voor belangstellenden: de intekenperiode voor de deurmat van Headlam wordt daarom verlengd tot vrijdag 24 april!

Houd rekening met elkaar en maak dat duidelijk!
Tijdens de persconferentie woensdagavond werd weer duidelijk gemaakt hoe belangrijk de voorzorgsmaatregel "Houd anderhalve meter afstand van elkaar" is. Een voorzorgsmaatregel waarvan minister-president Rutte zegt; "We zullen met elkaar moeten zoeken naar het nieuwe normaal, in de 1,5-meter-samenleving." 
Naast de overige voorzorgsmaatregelen die we hanteren om elkaar gezond te houden is de anderhalve meter regel een zeer belangrijke basis regel.

Om dit ook direct duidelijk te kunnen maken aan jouw klanten heeft Headlam deze afstandsregel als afbeelding op een deurmat laten drukken.
''De reacties op de nieuwsbrief die wij vorige week verstuurd hebben waren enorm, daarom hebben wij extra matten ingekocht. Vanaf 1ste week mei zijn deze uit voorraad leverbaar.''

Misschien hebben winkeliers, scholen of (andere) bedrijven ook wel interesse? Bestel ook voor hen deze deurmatten, roept Headlam haar klanten op.

PRIJS PER MAT € 29.95
Afmeting: 150 x 90cm

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.