Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Space Table: met één klik van spiegel naar lamp

De Space Table Lamp is iets bijzonders. Op het eerste gezicht zou je denken dat de Space Table Lamp een spiegel is die met je omgeving speelt. Zodra de dimmer wordt aangeraakt, worden de verborgen gloeilampen onder het oppervlak zichtbaar. De Space Tafellamp, ontworpen door Ward Wijnant, creëert verschillende lichtverkenningen die uw binnenruimte transformeren. Schakel de dimmer in en word naar een parallelle dimensie geleid. Alsof het uit een andere dimensie komt, wil het zich aanpassen aan je omgeving. Overdag zit het stil met zijn spiegelende uiterlijk dat de omgeving weerspiegelt. Dan, in het donker van de nacht, houdt hij ervan om zijn mysterieuze lichten te laten schijnen.Dim-to-Disco

Laat de Space Lamp je leven nog meer opfleuren met een volledig bereik van het kleurenspectrum. Daarom is hij uitgerust met een speciale dimmer met een innovatieve functie die Dim-To-Disco heet. 

Over de ontwerper
Ward Wijnant (1987, Tilburg) begon op het Hout- en Meubelcollege, waar hij zijn meubelbouw technieken en brede materiaalkennis ontwikkelde. Hij vervolgde zijn carrière aan de Design Academy Eindhoven waar hij afstudeerde als zelfstandig ontwerper. Hij startte zijn eigen bedrijf in 2015. Het werk van Ward kenmerkt zich door het experimenteren met materialen. Het is zijn missie om de diversiteit van oudere methoden en materialen te interpreteren en deze te vertalen naar eigentijdse ontwerpen met aandacht voor detail en afwerking. Dit onverwachte ontdekkingselement is wat zinvol is in een product of ontwerp.The Button
The Space Table Lamp wordt vergezeld door Moooi's digitale bewijs van authenticiteit: The Button. Deze persoonlijke safehouder past bij elk Moooi-ontwerp. De ingebouwde NFC-technologie in The Button maakt namaak onmogelijk en dient als bewijs van authenticiteit.
Door de aankoop op uw eigen naam te registreren, stelt u uw investering veilig en verlengt u bovendien de garantie.

Meer informatie:
Moooi
www.moooi.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.