Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Outdoor Lifestyle lanceert tuinmeubelcollectie met gerecyclede stoffen van Sunbrella

Tuinmeubelspecialist Outdoor Lifestyle lanceert een nieuwe tuinmeubelcollectie, waarbij het gebruikt maakt van gerecyclede stoffen van Sunbrella.

Sunbrella-producten zijn geworteld in duurzaamheid bij de productie van de vezels, garens en stoffen. De aandacht voor kwaliteit zorgt ervoor dat de klant een product krijgt dat langer meegaat en minder vaak vervangen hoeft te worden, waardoor er uiteindelijk minder afval ontstaat. In alle markten die zij bedienen, behouden Sunbrella-producten hun kleur en sterkte, waardoor ze de traditionele stoffen overtreffen.

Sunbrella is het vlaggenschip van moederbedrijf Glen Raven, een 138 jaar oud familiebedrijf gevestigd in North Carolina met activiteiten in binnen- en buitenland. Glen Raven is gespecialiseerd in innovatieve oplossingen op het gebied van zonwering, maritiem, meubilair, bescherming, defensie en geosynthetics.



Manon Idema, eigenaresse van Outdoor Lifestyle: ''Onze klant heeft de kleur blend sage gekozen, een groene kleur met een stoer uiterlijk.'' (zie foto hierboven) 

De productie van stof door het uiteindelijke gebruik ervan produceert vaak restvezels, garens en stof, zowel uit de productiefaciliteiten van Sunbrella als van de snijtafels van de verschillende klanten. Sunbrella nam de uitdaging aan om dit afval een nieuwe functie te geven - en het Renaissance garenprogramma was geboren.

Manon geeft aan graag te werken met de gerecyclede, mooie stof van Sunbrella. ''Het is duurzaam, heeft een uniek karakter en voldoet aan de strenge Sunbrella-prestatienormen.''

Meer informatie:
Outdoor Lifestyle - Manon Idema
info@outdoorlifestyle.nl
www.outdoorlifestyle.nl