Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kalei gevelverf van Pure & Original

"Nu het mooie weer is begonnen gaan we in Nederland massaal aan de slag met het gezellig maken van onze buitenruimtes zoals de tuin. Ook is het tijd voor onderhoudsklusjes zoals het reinigen van de tegels, het snoeien van planten, het schilderen van kozijnen. Maar heb je er al eens aan gedacht om jouw buitengevel een ander kleurtje te geven?", aldus een woordvoerder van Pure & Original.

De buitengevel kan geverfd worden door een gevelverf te gebruiken op de gehele gevel, een buitenmuur of bijvoorbeeld een spatrand. Hiervoor is de Kalei gevelverf van Pure & Original geschikt. Kalei is een duurzame, regen- en weerbestendige behandeling waarbij de ondergrond (het metselwerk), de voeg en steen, zachter en minder zichtbaar worden qua structuur. De Kalei van Pure & Original is kant en klaar, smeuïg en eenvoudig met de Pure & Original Kalei kwast aan te brengen.

Kalei, ook wel kaleien genoemd, is een techniek die tussen pleisteren en verven in zit. Deze oude techniek wordt al honderden jaren toegepast. Kalei wordt veel bij restauraties gebruikt, maar is ook geschikt voor nieuwbouwwoningen. 

Meer informatie:
Pure & Original
www.pure-original.nl

Publicatiedatum: