Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontwerp gemaakt voor de restyling en inrichting van het interieur

CreaVision Styling: 'Grootste uitdaging was om de klanten ook achterin de winkel te krijgen'

Voor een nieuw te openen kinderkledingzaak in het centrum van Deventer kreeg CreaVision Styling de vraag een ontwerp te maken voor de restyling en inrichting van het interieur. "Na een eerste kennismakingsgesprek met de twee jonge ondernemers, zijn we enthousiast van start gegaan", vertelt een woordvoerder. "Het is de eerste winkel die zij hebben geopend."



CreaVision Styling benaderde het ontwerp op basis van wat de klant van de kinderkledingzaak zoekt. "Met name in creativiteit, beleving, vlekkenplan en lay-out hebben wij duidelijke en goed beargumenteerde adviezen gegeven, wat heeft geresulteerd in een commercieel en goed functionerend retailbedrijf.
Het pand van de kinderkledingzaak is lang en smal. De grootste uitdaging was om de klanten ook achterin de winkel te krijgen. Door slim kleurgebruik en tactische positionering van de inrichting is een zuigende werking in de looproute ontwikkeld; de achterzijde van de
winkel is heel licht van kleur en de voorkant juist donker, waardoor je naar achteren toe wordt getrokken."



"Tevens is achterin een gezellig zelf ontworpen speelhuisje in de winkel geplaatst waar de kinderen in kunnen spelen en chillen. Het zicht op dit huisje is goed, zelfs vanaf de entree. Uiteindelijk blijkt dit echt de gouden greep te zijn geweest; kinderen zien het huisje direct bij binnenkomst en gaan er rechtstreeks naar toe. De ouders volgen nu logischerwijs."



Door goede communicatie van beide kanten en het ontwikkelen van een vertrouwensband heeft CreaVision Styling niet alleen aan de vraag van de opdrachtgever kunnen voldoen, wij zijn vele stappen verder gegaan. Denk hierbij aan de ontwikkeling van een duidelijke
klantomschrijving, conceptontwikkeling en advies met betrekking tot de naam van de winkel met bijbehorend logo.
"Ook op het gebied van de inkoop van de bustes, unieke give-aways voor de klanten, inkopen van props, advies over geuren en kleuren, de collectie, advies met betrekking tot het verpakkingsmateriaal en cadeauverpakkingen hebben wij een rol vervuld."

Quote van retailer, Liset Wegstapel: "Onze droom is door CreaVision Styling in beeld gebracht." Namens CreaVision Styling was retailstylist, Sofie Suiker, betrokken bij dit project.

Meer informatie:
CreaVision Styling
www.creavisionstyling.nl

Publicatiedatum: