Collectie Outdoor laat sfeer van binnen doorlopen naar terras

Jess richt spelershotel én outdoorplaats van Duitse voetbalelftal in met designmeubelen

Mooi uithangbord voor Jess, dat voor het spelershotel van het Duitse voetbalelftal alle kamers, het restaurant en de outdoorplaats met zowel binnen- als buitenmeubelen heeft mogen inrichten. Helaas voor de voetballiefhebber is het Europees Kampioenschap uitgesteld, maar dat heeft geen invloed gehad op levering van het meubilair aan het onderkomen van Die Mannschaft. Mooie opsteker dus voor directeur-eigenaar Maarten van de Goor, die evenals veel andere ondernemers bijzondere tijden beleeft.

Met Jess is Maarten gedurende het jaar op heel veel beurzen in binnen- en buitenland vertegenwoordigd om de nieuwste collecties te showen. In deze periode zou hij sowieso in Milaan en New York aanwezig zijn, maar zoals bekend zijn beide beurzen gecanceld. London Clerckenwell, waar hij eveneens een stand heeft geboekt, is uitgesteld naar juli. Maar Maarten verwacht dat ook deze beurs naar een nog later tijdstip wordt doorgeschoven. Kortom, onzekerheid alom. Maar zoals veel andere ondernemers gaan Maarten en zijn teamleden niet bij de pakken neerzitten. Ook via de digitale snelweg kunnen de nieuwste collecties getoond worden.

Maarten van de Goor gefotografeerd op de beurs in Keulen in 2019.  

Met het oog op het voorjaar en komende zomerseizoen is het tijd om de verrassende nieuwe collectie Outdoor in het zonnetje te zetten. Designmeubelen voor buiten waarmee de sfeer van binnen doorloopt naar het terras. Zoals (wellicht) bekend voegt Jess met deze outdoor-collectie een heel nieuw segment toe, in de kenmerkende hoge kwaliteit waarmee dit Nederlandse, gerenommeerde bedrijf groot geworden is.

Sunshine reggae uit de Outdoor collectie.

Maarten van de Goor is dan ook heel blij dat het zijn bedrijf gelukt is om voor deze serie dezelfde hoge normen te hanteren. "De Outdoor-serie is voorzien van een stalen onderframe met een UV-bestendige poedercoating, verkrijgbaar in 3 RAL-kleuren. Het leer is voor de buitenmeubelen vervangen door hoogwaardige stoffen, die waterafstotend zijn en anti-schimmel. Het quick dry foam, genaamd Dryfeel, heeft een open-celstructuur, waardoor water- en vochtdamp snel en effici├źnt afgevoerd kunnen worden. Om de meubelen in de
winter optimaal te kunnen beschermen, adviseren we een beschermhoes die we speciaal voor deze serie ontworpen hebben."

Een unieke tuinbeleving
Buiten genieten van karakteristieke meubelen met een optimaal zitcomfort: met de Outdoor-serie biedt Jess een unieke tuinbeleving. "De ambiance van binnen kan met de Outdoor naadloos doorlopen naar het terras. Het wordt nog aangenamer om familie en vrienden in de tuin te ontvangen en samen bijzondere zomerse dagen door te brengen", kondigt hij aan.

De brochure is hier eenvoudig in te zien.

Eigenzinnige fabricageproces
Het designmeubelbedrijf uit Oss, dat in de afgelopen jaren heel wat prijzen heeft gewonnen (zoals de German Design Award 2020 met de Shuffle), is graag onderscheidend bezig. Of zoals ze zelf zeggen: 'Different, door ons eigenzinnige fabricageproces. Seductive, door de eerlijke, onderscheidende materialen en karakteristieke vormen. Pure, door onze nuchtere Nederlandse identiteit. Welkom in de intrigerende wereld van Jess Design. Dompel jezelf onder in de ongedwongen ambiance en ontdek hoe alle markante individuen samen een grote familie vormen", is in het voorwoord van de bedrijfsbrochure te lezen.

Maarten: "Gevoel voor esthetiek, een lange adem en een gezonde dosis lef: hiermee brachten wij Jess Design op een hoger plan. Door passie gedreven, leunend op twintig jaar ervaring maar met het vizier op de toekomst gericht. Onze designmeubelen onderstrepen het eigen karakter van jouw met zorg gekozen interieur. Natuurlijke materialen, comfortabele vormen en verleidelijke kleuren zijn de basis van ons stijlvolle assortiment: de kracht van de eenvoud."


Maarten van de Goor met zijn partner Inge.

Als eigenaar van Jess Design, loopt Maarten warm voor concept- en productontwikkeling. "Het gaat om markt- en materiaalkennis,  verbinden en doorpakken." Zijn partner Inge is kwaliteitsmanager: "Niet alleen producten vragen om kwaliteitscontrole, maar ook de organisatie en communicatie. Op alle fronten de hoge standaarden bewaken en voortdurend verbeteren, dat is de uitdaging", geeft ze aan. 

Klik hier voor de algemene brochure en kom alle ins en outs te weten van Jess. Ontdek zelf dat Jess zichzelf is. 'Soms een beetje gek, maar altijd vertrouwd. De meubels hebben iets wat anderen niet hebben. Lef. Dat zie je terug in de opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen.'

Meer informatie:
Jess
Ketelmeer 12
5347 JX Oss
+31 412 63 90 92
www.jessdesign.com
info@jessdesign.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.