Een unieke look dankzij de Coala wallpapers van Antalis

Eigenaresse Loes Kok van Bull Creative: "Ik laat trends vaak aan mij voorbijgaan"

Een witte muur een likje verf geven is voor veel bedrijven, restaurants of hotels niet meer voldoende. Het gaat vooral om de totaalbeleving van een ruimte. Meubels, muren en raamdecoratie moeten één geheel zijn en bovenal een unieke uitstraling hebben. Het gebruik van wallpaper designs biedt klanten de mogelijkheid om met een uniek ontwerp de muren te decoreren.
 
Elke muur verandert in kunst
Bull Creative, van eigenaresse Loes Kok, is gericht op Art, Design & Printing en werkt met bedrijven en particulieren die hun werk en woonomgeving willen versterken in sfeer. Inmiddels heeft Bull Creative al mooie creaties gemaakt voor gerenommeerde namen zoals Herman Brood, Jeroen Buitenman, Rob Peetoom, Marcel Wanders en Robert Whitaker.
Loes Kok heeft met haar ontwerpen op behang al menig klant weten te verrassen. Door gebruik te maken van de Antalis Coala producten heeft ze recentelijk weer unieke opvallende wallpapers ontworpen voor restaurant-café d’Oude Brink in Bussum.


Restaurant-café d’Oude Brink in Bussum.

Loes Kok vertelt: “Tijdens de verbouwing van het restaurant wilde de eigenaar graag nog iets speciaals met de muren doen. Het moest kleurrijk en bombastisch worden met Hollandse bakstenen. Ik stelde voor om gebruik te maken van wallpapers en elementen die in het interieur gebruikt zouden worden zoals Hollandse bakstenen. Hiermee konden we op de juiste manier de ruimte een unieke look & feel geven. Op basis van de wensen van de klant is er een ontwerp gemaakt en geprint op Coala Walldesign Leather NW behang en dit is vervolgens aangebracht op de muren."

Inspiratie voor wallpapers designs
De mogelijkheden met deze wallpapers zijn eindeloos. Er zijn verschillende structuren zoals de leather look of de canvas look waarop de digitale prints weer heel anders naar voren kunnen komen. Wanneer je wallpapers gebruikt, kun je de huisstijl of andere kenmerkende elementen van een bedrijf verwerken in het design. Volgens Loes Kok is het altijd belangrijk om je te laten inspireren door de klant. “Ik haal mijn inspiratie uit het verhaal en de wensen van de klant. Het is dan aan mij als ontwerper om hier een creatieve vertaalslag in te maken die passend bij de ruimte is.
Ik laat trends daarom vaak aan mij voorbijgaan, er zijn wel kleuren die je het ene jaar vaker gebruikt dan het andere omdat ze bij iedereen in het oog springen. Vooral dit jaar zie je veel groen, oudroze, koper en goud.” 


Loes aan het inmeten voor een project.

Kwaliteit als basis voor succes
Doordat de wallpaper producten van kwalitatief hoogstaande materialen zijn gemaakt, zijn deze geschikt voor ruimtes waar het behang veel te verduren krijgt. Hierbij kan men denken aan hotelkamers, restaurants en kantoren. Loes Kok zegt hierover: “Ik sta voor mijn designs en die verdienen het om op kwalitatief hoogwaardig papier gedrukt te worden, wat zowel mooi als stevig is. Antalis biedt een zeer mooie productenlijn die ik met trots kan aanbieden aan mijn klanten en waar ik achter sta. Ik draai al 20 jaar mee in deze industrie en de goede service die Antalis mij biedt is voor mij één van de doorslaggevende factoren geweest.”
 
Jan Eissens, accountmanager bij Antalis: “Loes Kok maakt prachtige ontwerpen en ik adviseer haar graag bij nieuwe projecten. We bekijken dan welke Coala producten passen bij de ideeën die er zijn voor de projecten en die kunnen worden toegepast op hun printer. Onlangs deed Bull Creative ook mee aan de Antalis Interior Design Award met twee inzendingen. Deze internationale competitie is geheel gericht op interieurontwerp en met 535 inzendingen is de tweede editie een succes te noemen. Bull Creative heeft met haar inzending van Fred’s Kitchen de hospitality award gewonnen.”

Meer informatie:
Bull creative
www.bullcreative.com

Antalis
www.antalis.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.