Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SUNS Outdoor Living: ´Sharing the sun together`

Tuinmeubelmerk SUNS is sinds 2014 actief op de outdoor markt. Het merk wil zich vanaf het begin onderscheiden door aantrekkelijk design, uitstekende kwaliteit en vooral: een eigen uitstraling. Hun motto is: Sharing the Sun Together! 



Loungen als basis
De basis van het merk vormen de royale outdoor loungesets. "SUNS creëert aantrekkelijke ontwerpen met een comfortabele zithoogte voor het ultieme lounge-gevoel", vertelt eigenaar Patrick van Rhienen. "Daarbij wordt binnen, steeds meer buiten. Dankzij innovatieve materialen en slimme toepassingen maakt SUNS meubilair dat je voorheen alleen in een interieur zou verwachten, geschikt voor buiten. Luxe loungesets met waterafstotende kussens, sneldrogend schuim en kleurvaste stoffen die je het hele jaar buiten kunt laten staan."



Het merk levert inmiddels verschillende collecties tuinmeubelen met naast loungesets ook dining-sets, barsets en terrasoverkappingen. Verder vindt het tuinmeubelmerk het niet langer logisch
dat producenten van producten volledig bepalen wat consumenten moeten kopen. Met het programma YOU CREATE kunnen consumenten zelf met een aantal elementen hun ideale set samenstellen.



Outdoor living compleet
Om outdoor living compleet te maken, levert SUNS ook een keur aan accessoires, zoals dienbladen, parasols en vazen. Opvallend is ook de productlijn kussens, poefen en zelfs vloerkleden voor buiten die gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen. Om het plaatje compleet te maken, biedt SUNS een collectie buitenlampen op zonne-energie. "Doordat de fraaie lampen uit de Mr. & Mrs. Solar-collectie geen snoer hebben, kun je ze overal neerzetten waar je ze nodig hebt. Zo creëer je een lekker plekje om ’s avonds te lezen of een compleet draadloos lichtplan voor je tuin."

Meer informatie:
SUNS
De Ring 1
5261 LM Vught
info@hello-suns.com 
www.suns-tuinmeubelen.nl