Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pure & Original gaat samenwerking aan met Londense architect voor Colour Collection

Pure & Original is een Nederlands bedrijf met een breed assortiment verschillende verfsoorten in het hoge segment. De meest bekende verfsoorten zijn de Fresco kalkverf en krijtverf Classico. Kleuren die het meest geassocieerd worden met het merk zijn vaak zachte grijstonen, beige en wit, welke door de jaren heen tot perfectie zijn ontwikkeld. 

Iris Floor, de tweede generatie van de Floor-familie binnen Pure & Original, heeft voor deze collectie voor de derde keer samengewerkt met kleurontwerper Dagny Thurmann-Moe van KOI Color Studio in Oslo, Noorwegen. Voor de collectie van 2020 heeft Floor ook besloten om samen te werken met Siri Zanelli van het Londense architectenbureau Collective Works.

"We wilden een collectie creëren die zowel persoonlijkheid als flexibiliteit heeft - de kleuren die we hebben toegevoegd, kunnen een grote variatie aan verschillende looks creëren en werken met verschillende soorten architectuur", aldus Iris Floor.

De huidige collectie gaat van verschillende tinten stoffig groen, naar perzikkleurige roze tinten, naar de meest verzadigde oker, naar lavendel en het levendige Yves Klein-blauw. Deze collectie heeft een wilde kleurenmix en kan worden gebruikt om rustige, excentrieke, historische en moderne paletten te creëren.

Dagny Thurmann-Moe: “Elke kamer heeft een kleine verrassing. Ik laat je niet weten wat, maar als je de foto's zorgvuldig bestudeert, kun je ze waarschijnlijk herkennen. We vermijden zwarte, witte en grijze tinten omdat ze een hoog contrastniveau creëren - het is gemakkelijker om een harmonieuze en ontspannende look te creëren als je grijstinten vermijdt, die in hoog contrast staan met de kleurencirkel."

Bron: Pure & Original

Publicatiedatum: