Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gevat, van olievaten naar buitenmeubels

‘Wat in het vat zit, verzuurt niet’. Dit is de gedachte van Robin Schrootmeester. Hij maakt meesterwerken voor binnen en buiten van afgedankte voorwerpen. De buitenset is gemaakt van olievaten en gebruikt hout. De olievaten zijn behandeld, het hout blijft puur natuur en de herkenbare details blijven zichtbaar. 

Deze materialen gaan al jaren mee, zijn bestand tegen weer en wind en garanderen een lange levensduur van de meubelen. De olievaten zijn bewerkt met een prachtige verftechniek die met de blokkwast is opgezet. De toplaag is een harde transparante coating. De poten en zitting van de meubels zijn van verweerd hardhout en blijven onbewerkt. 

De banken hebben een comfortabele zitting van drie horizontale planken. De deksel van de tafel is afneembaar zodat er spullen in kunnen worden opgeborgen. De olievaten blijven herkenbaar aan de karakteristieke details op de meubels.

Handgemaakt
Deze buitenset is handgemaakt, geen enkel product is hetzelfde. Je haalt ook een stukje geschiedenis in huis. Net die kleine imperfectie, de kras of het deukje, vertelt een verhaal. Het zegt iets over het leven van het product, voordat jij de eigenaar werd.

Meer informatie:
Schrootmeester
hallo@schrootmeester.nl 
www.schrootmeester.nl 

Publicatiedatum: