Geen bezwaar ACM tegen overname vtwonen

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft aangegeven geen bezwaar te hebben tegen de overname van Sanoma Media Netherlands, al haar deelnemingen en Aldipress door DPG Media. De voorgenomen overname werd in december 2019 al aangekondigd.

"Deze overname is een belangrijke versterking voor DPG Media, noodzakelijk in deze steeds verder digitaliserende wereld", zegt CEO Erik Roddenhof van DPG Media. Een van de bladen die is overgenomen is vtwonen. 

DPG Media is uitgever van nationale, regionale en lokale nieuwsmerken, radio en websites; AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, Tubantia, De Gelderlander, BN DeStem, de Stentor, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, vele huis-aan-huiskranten, ADR Nieuwsmedia, de Ondernemer, NationaleVacaturebank.nl, Intermediair.nl, Tweakers.nl, Hardware.info, Reclamefolder.nl, Independer, Autotrack.nl, Sportnieuws.nl, MyChannels, Topics, indebuurt.nl en Qmusic.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.