Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tips van Mobitec

Verschillende stylen om paastafel te decoreren

In deze turbulente tijden moeten we ons volgens Mobitec meer dan ooit oriënteren. ''Pasen nadert. Waarom zou u geen chique en trendy decoratief element voor uw tafel creëren voordat u met uw gezin of als stel een feestelijke maaltijd nuttigt? Sarah, onze grafisch ontwerper en styliste, biedt deze 3 ideeën aan.''

''We hebben ervoor gekozen om onze creaties te benadrukken met een massief eikenhouten Mood # T8 tafel en MOOD # 91 stoelen met ivoorkleurige stoffen bekleding. Zachte en heldere kleuren en materialen die perfect aansluiten bij de trends voor 2020 en toch voldoende neutraal zijn om 3 heel verschillende looks aan te nemen!''

1. Scandinavische decoratie
Sarah zegt:
“Zeer trendy onder de jongere generaties, Scandinavisch design is bijzonder geschikt voor de paas-sfeer. Hier spelen we vooral op het sobere contrast tussen zwart en wit. ”
Materialen: groen (spaarzaam), wilgentakken met katjes, wit of zwart servies, zeer lichtgekleurd hout, karton, kraftpapier, witte eieren, eventueel versierd met geometrische patronen.
Kleuren : zwart, wit, natuurlijke kleuren en lichte groene accenten.

2. Speelse en kleurrijke decoratie
Sarah zegt:
“Hier staat een vrolijke en kleurrijke tafel voor wie houdt van een levendig interieur of die met de kinderen de Paastafel wil klaarmaken met de kinderen.”

Materialen : groen, takken, kleurrijke bloemen, wit porseleinen servies, kleurrijke servetten en / of patronen, lichtgekleurd hout, houten konijnen
Kleuren : felle pastelkleuren en witte of meer natuurlijke kleuren voor het tafelkleed (indien nodig) om het contrast te accentueren.

3. Chique lente-decoratie
Sarah zegt:
“Dit is een vrij uitgebreide en verfijnde decoratie, ver verwijderd van de ietwat kitscherige en clichématige paas-tafeldecoratie. We verblijven echter in een sfeer die heel dicht bij de natuur ligt, met planten, een nest, natuurlijke materialen en lichte kleuren.”

Materialen: groen, witte bloemen, takken, tamelijk sober porseleinen servies, linnen servetten, hout, raffia, beschilderde eieren (zie DIY).
Kleuren: wit, beige, groen (het groen) evenals nachtblauw en goud.

www.mobitec.be 

Publicatiedatum: