Tips van Mobitec

Verschillende stylen om paastafel te decoreren

In deze turbulente tijden moeten we ons volgens Mobitec meer dan ooit oriënteren. ''Pasen nadert. Waarom zou u geen chique en trendy decoratief element voor uw tafel creëren voordat u met uw gezin of als stel een feestelijke maaltijd nuttigt? Sarah, onze grafisch ontwerper en styliste, biedt deze 3 ideeën aan.''

''We hebben ervoor gekozen om onze creaties te benadrukken met een massief eikenhouten Mood # T8 tafel en MOOD # 91 stoelen met ivoorkleurige stoffen bekleding. Zachte en heldere kleuren en materialen die perfect aansluiten bij de trends voor 2020 en toch voldoende neutraal zijn om 3 heel verschillende looks aan te nemen!''

1. Scandinavische decoratie
Sarah zegt:
“Zeer trendy onder de jongere generaties, Scandinavisch design is bijzonder geschikt voor de paas-sfeer. Hier spelen we vooral op het sobere contrast tussen zwart en wit. ”
Materialen: groen (spaarzaam), wilgentakken met katjes, wit of zwart servies, zeer lichtgekleurd hout, karton, kraftpapier, witte eieren, eventueel versierd met geometrische patronen.
Kleuren : zwart, wit, natuurlijke kleuren en lichte groene accenten.

2. Speelse en kleurrijke decoratie
Sarah zegt:
“Hier staat een vrolijke en kleurrijke tafel voor wie houdt van een levendig interieur of die met de kinderen de Paastafel wil klaarmaken met de kinderen.”

Materialen : groen, takken, kleurrijke bloemen, wit porseleinen servies, kleurrijke servetten en / of patronen, lichtgekleurd hout, houten konijnen
Kleuren : felle pastelkleuren en witte of meer natuurlijke kleuren voor het tafelkleed (indien nodig) om het contrast te accentueren.

3. Chique lente-decoratie
Sarah zegt:
“Dit is een vrij uitgebreide en verfijnde decoratie, ver verwijderd van de ietwat kitscherige en clichématige paas-tafeldecoratie. We verblijven echter in een sfeer die heel dicht bij de natuur ligt, met planten, een nest, natuurlijke materialen en lichte kleuren.”

Materialen: groen, witte bloemen, takken, tamelijk sober porseleinen servies, linnen servetten, hout, raffia, beschilderde eieren (zie DIY).
Kleuren: wit, beige, groen (het groen) evenals nachtblauw en goud.

www.mobitec.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.