Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met meer dan honderd merken

Online B2B inkoopplatform lanceert nieuwe categorie Koken & Tafelen

Orderchamp heeft gisteren, donderdag 9 april, de categorie Koken & Tafelen op haar online inkoopplatform gelanceerd. Meer dan 9.000 retailers uit heel Europa kunnen vanaf vandaag de collecties inkopen van meer dan 100 toonaangevende merken binnen deze categorie.
Onder deze merken vallen onder andere Pip Studio, Fabienne Chapot, BergHOFF, Tokyo Design Studio, Heinen Delfts Blauw, Homelab Amsterdam, Janny van der Heijden, Bunzlau Castle, Costa Nova, VacuVin, Adhoc en Carrera Culinair.

De lancering van de Koken & Tafelen categorie komt op het juiste moment gezien de huidige 'thuisblijven' situatie. Consumenten hebben momenteel grote interesse in de categorieën kookgerei, keuken en servies. Kookwinkels, Home deco winkels, Concept stores en
kadowinkels, fysiek en online, kunnen hiermee direct inspelen op deze behoefte.

CEO van Orderchamp Joost Brugmans is blij met de samenwerking: “Onze missie is om elke webshop en winkel te voorzien van unieke producten. Deze toonaangevende merken zijn een prachtige aanvulling op ons assortiment. Daarnaast bieden wij de merken de kans om hun afzet in Europa te vergroten.”

Orderchamp is een online B2B marketplace waar inspirerende merken en retailers samenkomen. Sinds de officiële lancering in september 2019 heeft het platform meer dan 9.000 retailers en 700 merken aangesloten binnen de categorieën Home & Living, Mode
Accessoires, Sieraden, Beauty & Health, Stationery, Kids & Baby en nu ook Koken & Tafelen.

Meer informatie:
Orderchamp
www.orderchamp.com 

Publicatiedatum: