Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Outdoor collectie van Flexform beschikt over zelfde DNA als interieurcollectie

Woonwinkel Co van der Horst presenteert de outdoor collectie van Flexform. De buitencollectie beschikt over hetzelfde DNA als de interieurcollectie en is ontworpen om een sfeervolle en verfijnde buitenomgeving te creƫren.


Naast originele stukken, zijn in de outdoor collectie ook de Flexform must-have klassiekers te vinden. Bekleed in stoffen geschikt voor buitengebruik, wat naar eigen zeggen maximaal genieten op patio's, terrassen en in tuinen garandeert.
De stofkeuze varieert van wit tot aardetinten, khaki groen, bordeaux en elegante grijstinten. Natuurlijke materialen, zoals steen, hout en metaal, met satijnafwerking of gelakt in dezelfde kleuren als de stoffen, zijn het resultaat van zorgvuldig onderzoek om ervoor te zorgen dat de producten weerbestendig zijn.


 
Co van der Horst: "De outdoor collectie is opgedragen aan liefhebbers van de tijdloze esthetiek van Flexform: stijlvol, elegant en excellent design. Bewonder de Flexform Vulcano collectie bij Flexform Flagship Store Amsterdam of Co van der Horst | Boutique Concept Store in Amstelveen. Co van der Horst is tijdens het paasweekend gewoon open en klanten kunnen op afspraak langs komen.

Meer informatie:
Co van der Horst Boutique Concept Store
Binderij 2
1185 ZJ Amstelveen
www.covanderhorst.nl

Publicatiedatum: