Smeg stimuleert thuiswerkers barista te worden

De Smeg melkopschuimer is een droom die uitkomt voor iedereen die van lekkere verse cappuccino houdt. Door zijn onmiskenbare stijl is het een cult-accessoire, ontworpen om een prominente plaats in de keuken in te nemen. Nu het thuiswerken nog even doorzet, komt nu het moment om die thuisbarista te worden. En Smeg maakt dat eenvoudig en stijlvol.Cappuccino, latte machiato of een flat white?
De Smeg melkopschuimer kan melk perfect verwarmen en/of opschuimen en is dus ideaal voor het maken van dik en romig schuim voor op een cappuccino, latte macchiato en flat whites. Het kan ook instant drankjes maken zoals authentieke chocolademelk of koud schuim, ideaal voor milkshakes. De ergonomische handgreep biedt een geweldige controle, zodat je er van alles mee kunt maken, van ‘rosettas’ tot ‘love hearts’.

Automatische programma’s
De melkopschuimer is uitgerust met de allernieuwste technologie en heeft in totaal 6 verschillende automatische programma’s, evenals een handmatige functie voor het gemakkelijk en veilig bereiden van warme en koude dranken, met of zonder schuim, dankzij de verschillende meegeleverde gardes.

Meer informatie:
Smeg
www.smeg.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.