Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Paula Goulmy van het gelijknamige interieurvormgevingsbureau:

‘In tijden van corona ontdek je creatieve manieren om verder te blijven werken’

De verwachting over omzetstijgingen of -dalingen zijn onder de (binnenhuis)architecten verdeeld. Velen verwachten voor maart en april een gemiddelde omzetdaling van 20%. 

Paula Goulmy van het gelijknamige interieurvormgevingsbureau ziet nog geen grote daling in omzet. "Er is een gelijk aantal aanvragen. Wel zien we dat er minder intakegesprekken doorgaan of dat mensen de intake uitstellen totdat de crisis weer voorbij is. Mensen zijn wat angstig en afwachtend voor hun eigen toekomst. We begrijpen dat en laveren mee. We hebben geduld en respect hiervoor. Daarnaast hebben we veel langdurige projecten. Hiervoor maken we nu juist meer tijd vrij om te organiseren en te begeleiden tijdens en voor de bouw." 


Het team van Paula werkt vanuit huis.

"Ook merken we dat opdrachtgevers denken dat ze hun interieurprojecten niet kunnen laten realiseren, omdat we niet mogen langskomen. Maar niets is minder waar! Via diverse berichten op social media laten we weten dat we nog altijd interieurprojecten aanpakken. Zowel voor werk als privé. Nieuwbouw, maar ook renovatie. Via onze posts op onder andere Instagram lees je hoe we dat precies doen."


Door het inplannen van online meetings kan het werk doorgaan.

Na deze coronacrisis zal de maatschappij hoogstwaarschijnlijk niet meer dezelfde zijn. Mensen gaan creatieve oplossingen bedenken om toch verder te werken, ondanks de maatregelen. "Ons team zal nog hechter zijn dan voordien. Samen zijn we sterk. Ook nu blijkt weer wat we allemaal aankunnen en hoe flexibel we zijn. 1 maart bestonden we 15 jaar. Helaas ging dat feest niet door. We gaan nu voor een Sweet 16 Party. Het zullen zware tijden worden, een recessie lijkt onvermijdelijk. Maar dit is niet de eerste en we hebben ondertussen geleerd hoe we snel kunnen schakelen. Bovendien hebben een goede naam opgebouwd. Klanten weten wat ze aan ons hebben.”

“Eigenlijk hopen we dat er meer samenhorigheid en bewustwording zal ontstaan door de huidige situatie”,  besluit Paula.

Meer informatie:
Paula Goulmy Interieurvormgeving
Hoofdstraat 127A
2171 BA Sassenheim
0252 – 34 81 54
www.paulagoulmy.nl
info@paulagoulmy.nl