Eigenaar van Meeuse LED uit Heinkenszand

Rien Meeuse: "Nu in Nederland alles stil ligt is het lastiger om van onze producten af te raken"

Veel bedrijven kampen tijdens de coronacrisis met het probleem dat ze niet of nauwelijks bestellingen bij fabrikanten kunnen plaatsen. Dit komt doordat veel fabrieken gesloten zijn vanwege de genomen maatregelen. Bij Meeuse LED, importeur en groothandel van led-verlichting, hebben ze hier inmiddels geen last meer van.

"Wij hebben het begin dit jaar wel gehad", vertelt Rien Meeuse, eigenaar van Meeuse LED. "Bij ons begon het in januari al, onze toeleveranciers sloten hun deuren en kregen wij te maken met langere levertijden."


Van Den Oever Wonen en Slapen heeft zich door Meeuse LED laten adviseren in led-verlichting.

"De laatste drie maanden is het niet mogelijk geweest om een container vol te krijgen. Twee weken geleden is er weer een container geladen", vertelt Meeuse. "De handel in led-verlichting heeft tot nu toe nog niet stilgelegen, De meeste klanten hebben begrip voor de situatie, de verkoop liep gelukkig goed door."

"Nu in Nederland veel stil ligt vraagt actieve verkoop meer aandacht. Dit geeft ook ruimte voor nieuwe innovaties binnen ons bedrijf." Het verlichtingsbedrijf heeft veel ervaring in het voorzien van woonwinkels van verlichting. Dit doen zij aan de hand van een persoonlijk gesprek en een inventarisatie in de betreffende winkel. Aan de hand hiervan kan een lichtplan worden gemaakt.


Meeuse LED heeft bij TMC Goes led-verlichting mogen leveren.

"Na jarenlang ervaring in verlichtingsbranche weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om producten op de juiste manier aan te lichten en hier goed advies in te geven. In de achterliggende periode hebben wij de tijd gehad om ons op dit gebied verder te ontwikkelen. Ons assortiment van verlichtingsarmaturen is fors uitgebreid met verlichting. Dit voor wederverkoop aan particulieren van klanten. Op deze manier werken wij extra aan de relatie met onze consumenten, ze hebben de mogelijkheid om onze armaturen aan te bieden aan hun klanten."


Naast fittingen heeft Meeuse LED ook armaturen in zijn gamma.

Tot nu toe merkt Rien nog geen negatieve gevolgen van de toename van het aantal groothandelaren in verlichting. "Doordat wij rechtstreekse importeur zijn, biedt dit voor ons meer kansen", besluit hij.

Meer informatie:
Meeuse LED
Noordland 1
4451 RP Heinkenzand
www.meeuse-led.nl
rien@meeuse-led.nl 
085 1045159


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven