Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Het mooie weer komt eraan, juiste tijd om buitenhout te behandelen"

Osmo voegt nieuwe varianten toe aan assortiment

"Het mooie weer komt eraan, dit is de juiste tijd om het buitenhout te gaan behandelen." Aan het woord is een woordvoerder van Osmo Nederland. "Van terrassen tot schuttingen en van tuinhuizen tot meubelen, al deze producten kunnen worden behandeld met Osmo. De laatste tijd is er veel vraag naar Bankirai kleuren en daar hebben we op ingespeeld. Sinds kort zijn er twee nieuwe varianten aan het assortiment toegevoegd, de Bankirai Donker en de Bankirai Licht 3L."

De Osmo Bankirai olie beschermt alle houtsoorten tegen vuil, regen, zon en wind. Doordat deze olie over een kleurpigment beschikt is het ook beschermd tegen de UV stralen van de zon. Het product is gemaakt van natuurlijke oliën en wassen, zoals zonnebloem- en soja-olie. Door het grote aandeel vaste stoffen heeft de Osmo Bankirai een zeer goede dekking, wat de kwaliteit ten goede komt.

Bangkirai hout
Deze houtsoort is afkomstig uit groeigebieden in Zuidoost-Azië. De Bangkirai ook wel Yellow Belau en Selangan Batu genoemd is een duurzame houtsoort die goed bestand is tegen schimmels en insecten. Omdat deze houtsoort zo duurzaam is, is het een erg gewilde houtsoort. Er worden veelal vlonders, terrassen en hekken van gemaakt. Het hout heeft van zichzelf een (geel) bruine kleur met een rode tint.

Het bangkirai hout valt onder de duurzaamheidsklasse 1-2. Dit betekent dat het hout weinig last heeft van krimp en uitzetting. Door de dichte structuur van het hout nemen de planken weinig vocht op en trekt het daardoor minder alg aan. Ook heeft deze houtsoort weinig last van noesten en kwasten. Dit allemaal tezamen zorgt ervoor dat het een zeer populaire houtsoort is.

Meer informatie:
Osmo Nederland
info@osmonederland.nl 
www.osmonederland.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.