Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Service van een echte winkel met het gemak van online"

Wanddecoratie verkopen zonder voorraad

Waar bij veel bedrijven de productie stilstaat en verkopen achteruit gaan, gaat bij het label Wandkraft de online verkoop door. Dit allemaal dankzij haar unieke concept.

'Printing ambitions' is het motto van CRE8, het moederbedrijf van Wandkraft. Geen gewone drukkerij, maar een printbedrijf waar innovatie en gründlichkeit samengaan. "We hebben specialistische kennis van druktechnieken, materialen en focussen op kwaliteit en logistiek; voor Wandkraft combineren we dat alles met inzicht in woonstijlen en -trends", aldus Jorien Jansen, oprichter van CRE8 en Wandkraft.


'Naast het beeldscherm met touchscreen worden diverse formaten getoond.' 

De winkels die de wanddecoratie verkopen van de drukkerij hebben vrijwel niets op voorraad. Sterker nog, Wandkraft heeft ook geen magazijn met voorraad. "Meerdere van onze verkooppunten hebben een groot beeldscherm met touchscreen hangen in de showroom. De klant kan hierop de collectie met afbeeldingen(meer dan 500) bekijken en hier een keuze uit maken. Naast het beeldscherm worden de diverse materialen en formaten getoond. Zodat de klant weet wat hij kan verwachten als hij online besteld. Via de mobiele telefoon bestellen ze dan de wanddecoratie. Na de bestelling wordt binnen vijf werkdagen het op maat gemaakte product afgeleverd bij de klant thuis. Wij doen aan dropshipping, onze producten worden bij onze verkooppunten besteld en direct afgeleverd bij de klant. Service van een echte winkel met het gemak van online." 


'Service van een echte winkel met het gemak van online.'

Naar eigen zeggen is dit concept duurzaam. "Doordat we printen 'on demand', maken we wat nodig is. Wij beperken onnodige productie of waste", vertelt Jorien.

Meer informatie:
Wandkraft
www.wandkraft.com
Info@wandkraft.com