Woonwinkel verhuist tijdens coronacrisis

Eerst volgt er een grote verbouwing, maar na de zomer opent de Meppelse woonwinkel Tapilux haar nieuwe vestiging. Tapilux, ook wel Woninginrichting Aan Huis genoemd, is een woonwinkel waar iedereen terecht kan voor woon- en projectinrichting.Eigenaar Klaas Vedder heeft voor een nieuw pand gekozen en juist nu tijdens de crisis staat hij voor een verhuizing. "We hebben ervoor gekozen om de klanten meer overzicht te geven in onze winkel en gaan verhuizen naar een grote pand", vertelt hij. "Juist nu in deze tijd is het een goed moment om te verhuizen. Er komen nu niet veel klanten de winkel omdat veel mensen thuisblijven. Hier maken we gebruik van om tijdens deze periode ons voor te bereiden op de verhuizing."

"Nu kunnen we meer aandacht geven aan de verhuizing komende periode, hopelijk met nog een beter resultaat dan gepland."

In de nieuwe winkel is Klaas niet van plan om uit te pakken met veel nieuwe producten maar blijft bij zijn huidige gamma wat onder andere bestaat uit vloeren, raamdecoratie en wandafwerking. "Onze winkel staat nu iets te vol. Door in een groter pand te gaan kunnen wij onze klanten de ruimte bieden."

"Wat veranderd is in de laatste jaren is dat de klant zich thuis al inleest. De consument weet vaak zelf al wat ze willen dus daar spelen we dan ook op in met ons grotere pand, ze hebben nu de rust en ruimte om een interieur samen te stellen. Uiteraard helpen onze adviseurs daarbij." 

"De toekomst zien wij positief in, we kiezen niet voor niets om te verhuizen naar een grote pand. Wij willen onze klanten nog meer aandacht gaan bieden om hun een onvergetelijke ervaring te geven."

Meer informatie:
Tapilux
www.woninginrichting-aanhuis.nl
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.