Van Donzel gaat creatief aan de slag met coronamaatregelen

Josien den Otter: "Heel fijn om een lach op iemands gezicht te toveren in deze tijd"

Veel woonwinkels nemen de regels van het RIVM in acht. Zo ook bij
Woongelofelijk Van Donzel, maar daar waren ze er van overtuigd dat dat afstand houden ook wel wat leuker kan.

"Heel fijn een lach op iemands gezicht te toveren in deze tijd."

"Om de 1,5 meter afstand te bewaren hebben we dus afstandsstickers op de vloer bij de kassa’s geplakt", vertelt Josien van Woongelofelijk Van Donzel. "Als onze klanten hierop gaan staan houden ze automatisch de juiste afstand van elkaar. Uiteraard respecteren we alle maatregelingen van het RIVM en de GGD, maar we vonden dat afstand houden dan wel wat leuker kan. Vandaar dat we gekozen hebben voor een trampoline, weegschaal met ‘Looking fabulous as always’, een Hollywood star, deurmat met ‘Hé leukerd’, een bananenschil en een gat. Inmiddels hebben we al veel leuke reacties hierop gehad en staan klanten soms echt even te springen op de trampoline. Heel fijn een lach op iemands gezicht te toveren in deze tijd."

"Het komt nu aan op creatief ondernemen en daarom hebben we nog meer in petto. Met alles wat we bedenken en uitvoeren houden we ons vast aan onze kernwaarden: spraakmakend, inspirerend en klantgedreven. Zo kan er nu een afspraak gemaakt worden voor private shopping buiten openingstijd of bellen we een klant voor interieuradvies via een video-call."


Afstand houden was nog nooit zo leuk.

Sinds 1910 is Woongelofelijk Van Donzel naar eigen zeggen een autoriteit op het gebied van interieur en styling en werkt het bedrijf met passie en liefde aan de woonwensen die klanten bij hen neerleggen. In de winkel van zo’n 12.000 m2 weet Van Donzel te inspireren met diverse woonstijlen voor ieders budget.  

Meer informatie:
Woongelofelijk Van Donzel
www.vandonzel.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.