Door middel van een videoboodschap

Noodgedwongen gesloten woonwinkel betuigt steun aan collega ondernemers in moeilijke tijden

In deze tijd van crisis, komt saamhorigheid sterkt naar boven. Mensen die voor anderen zorgen, een hart onder de riem steken. E zijn voor elkaar. Juist nu is dit zo belangrijk.

Woonwinkel De Factorij in Retie (België) heeft een videoboodschap voor alle ondernemers die net als zij noodgedwongen hun deuren hebben moeten sluiten.

Eigenaar Joop van de Ven: “Niemand weet hoe deze situatie zich zal ontwikkelen en we kunnen enkel hopen dat we op korte termijn onze bedrijven kunnen heropenen. Verdriet over al het leed dat zich openbaart, angst voor wat komen gaat en onzekerheid houdt ons allemaal in een verlammende greep. We houden afstand, terwijl we juist nu elkaar zo hard nodig hebben. Winkels zijn gesloten, ondernemers zien hun levenswerk teniet gedaan en velen weten even niet goed hoe nu verder. Deze video hebben we gemaakt als steunbetuiging aan al deze ondernemers die nu zo hard geraakt worden. Zodat zij weten dat ze er niet alleen voor staan en dat we hier samen uit zullen geraken. Op afstand zullen we om elkaar heen moeten gaan staan en elkaar helpen waar mogelijk”.

De ondernemer hoopt dat de video gedeeld gaat worden met zoveel mogelijk ondernemers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. “De kracht van een ondernemer ligt vaak in creativiteit en innovatie. We hopen dan ook dat ondernemers door deze video moed weten te behouden en vooruit durven kijken. Laten we in de tussentijd vooral goed zorgen voor onszelf en onze naasten. Zodat we straks weer samen verder kunnen”.

Meer informatie:
Woonwinkel De Factorij
info@defactorij.be 
www.factorij-uniqueliving.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven