Nieuwe directeur voor Expertisecentrum Meubel

Op woensdag 1 april is Alma Feenstra als de nieuwe directeur van Expertisecentrum Meubel aan de slag gegaan. "Al een maand lang, in deze bijzondere tijden, hier naar toe werken is niet bepaald een sinecure", meldt en woordvoerder op LinkedIn.


Op social media werd deze afbeelding gepubliceerd.

"De felicitaties voor haar zijn zeer gemeend. We feliciteren ook onszelf als medewerkers van ECM want we zijn er al na een maand trots op haar als boegbeeld te mogen hebben.

Alma (zie foto): "Ik ben vereerd en blij bij ECM te zijn. Met een prachtig team en mooie opgave om aan te werken. Gaaf. Gelukkig mag ik voorlopig nog leunen op de wijsheid en ervaring van vertrekkend directeur Willem Kalis." 
Vertrekkend directeur Willem Kalis blijft nog tot september verbonden als adviseur aan ECM.

Het Expertisecentrum Meubel is een centrum in Nederland voor leren, werken en groeien in de meubel- en interieurbouwbranche. Aandachtsgebieden zijn scholing, werkgelegenheid en mobiliteit, loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid, vakopleidingen: leermiddelen en examinering vmbo en mbo, subsidies voor scholing en opleidingen, instroombevordering mbo en onderzoek.

Het Expertisecentrum Meubel (ECM) is begin 2015 ontstaan uit de samenvoeging van Stichting Scholing en Werkgelegenheid Meubel (SSWM) en Kenniscentrum SH&M leermiddelen en examinering.

Meer informatie:
Expertisecentrum Meubel
www.ecmeubel.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven