Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pascal Otters van Design2Chill:

'Iedereen ondergaat gevolgen van de coronacrisis, maar daar worden we creatief van'

Design2Chill blijft gedurende de coronapandemie gewoon open, maar nemen de maatregelen in acht. “Wij hebben geen winkel, alleen een showroom waar architecten met hun klanten komen om de buitenmeubelen te bekijken”, vertelt Pascal Otters van Design2Chill, dat gespecialiseerd is in 'all-weather' lounge- en tuinmeubelen. "Natuurlijk houden wij rekening met het houden van afstand tot onze klanten en bezoekers. Ons personeel is goed ingelicht en nemen het serieus om haar handen vaker te wassen en de afstand te bewaren. Op deze manier dragen we samen een steentje bij."  

"Doordat momenteel veel landen waar wij onze verkooppunten hebben in lockdown zijn richten we ons nog meer op Nederland. Hier kunnen we gelukkig nog wel leveren, uiteraard met gepaste maatregelen. Mensen blijven nu een veel langere periode verplicht thuis. Rondom de meivakantie zal dit niet anders zijn en hoe mooi is het dan om in de tuin te zitten op een loungeset van Design2Chill."



Design2Chill is naar eigen zeggen het enige bedrijf in tuinmeubilair dat alles op maat kan maken. “Wij zijn al 14 jaar de enige in Nederland die maatwerk kan leveren voor buitenmeubels. Denk hierbij aan loungebanken, tafels, tafelhaarden, champagnekoelers etc.”
 
“We merken de laatste jaren dat de consument meer naar buiten gaat en daar ook het comfort van binnen willen hebben. Afgelopen jaren is de trend steeds meer dat de huiskamersfeer van binnen letterlijk naar buiten door getrokken wordt en Design2Chill speelt hier met hun all-weather tuinmeubelen perfect op in, de banken hebben exact dezelfde look&feel als een binnen bank waarbij ze van ieder model een binnen en buitenversie hebben."

Bij Design2Chill hebben ze sinds kort als optie om stoelverwarming in de meubels te laten verwerken. “Met een heater hangt er letterlijk wat boven je hoofd maar bij stoelverwarming heb je directe warmte op lichaamsvlakken. De verwarming kan tot 30 graden Celsius ingesteld worden en gaat automatisch aan als je gaat zitten en gaat uit als je weer opstaat. De zitverwarming gebruikt in tegenstelling tot de heaters veel minder stroom.”

Pascal probeert het positieve van de pandemie te blijven inzien. Ook al gaat het iedere ondernemer in Nederland aan, hij blijft vooruit kijken.

Meer informatie:
Design2Chill
www.design2chill.com