Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Draadloze tafellamp voorkomt verblinding

Draadloze (tafel)lampen komen steeds meer terug in de collecties van designers. Zo presenteert Olev de Makà en Drum, de nieuwe Battery Wireless Lamps collectie ontworpen door art director Marc Sadler van Olev. De lamp is ontworpen om het oppervlak goed te verlichten zonder de ogen te verblinden. Tijdens de Light + Builting-beurs in Frankfurt zal de nieuwe lamp te zien zijn. 

 
Dankzij LED Dim to Warm technologie bieden ze de mogelijkheid om  de intensiteit en kleur van het licht aan te passen. Om zo bij elke gelegenheid de gewenste sfeer te krijgen, binnenshuis, in de lounges of in de horeca. Met een knop onder het hoofd van de lamp is het mogelijk om het licht geleidelijk te transformeren warm wit in zeer warm en zacht licht.  

Het kleine formaat, de geometrische volumes en het gebruik van gegalvaniseerde ijzeren platen maken Makà tot een product met een industriële stijl die geschikt is voor het verlichten van zowel thuisomgevingen als tijdens een diner.

Meer informatie:
Olev
www.olevlight.com

Publicatiedatum: