Van het Belgische meubelbedrijf Ethnicraft

Vijf tips om thuiswerken aangenamer te maken

Veel mensen werken deze weken vanuit huis. Het Belgische designmeubelbedrijf Ethnicraft geeft een aantal tips om het thuiswerken aangenaam te maken:

1. Kies een rustige ruimte met natuurlijke materialen en rustgevende kleuren die je met de natuur zullen verbinden. Dit kan bijvoorbeeld met schilderijen met natuurlijke kleuren, tapijtsoorten en houten meubelen.

2. Kies een ruimte in uw huis met natuurlijke verlichting. Natuurlijke verlichting verbetert het welzijn en de werkprestaties.

3. Zorg voor een paar planten in je werkruimte. Studies hebben aangetoond dat planten de lucht filteren en de productiviteit en creativiteit kunnen verhogen!

4. Maak uw bureau of kantoor overzichtelijker. Blijf productief door uw ruimte te organiseren en schoon te maken. Werken in een opgeruimde omgeving helpt je helderder te denken en harder te werken.⁠5. Plan alles uit aan de hand van een takenlijst en houd je aan je planning. Laat uw schema u en u begeleiden: "Ik zal meer kunnen bereiken."
Blijf veilig. Blijf thuis.

Meer informatie:
Ethnicraft
www.ethnicraft.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.