Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Triplaco brengt nieuwe collectie naar beurzen

Print Acoustics, een divisie van Triplaco-Beveka, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van akoestisch dempende houten decoratieve panelen, kastdeuren en losse elementen.

"Onze oplossingen, standaard of op maat, worden geïntegreerd in de meest uiteenlopende toepassingen. Wij werken samen met architecten en installateurs om steeds de meest geschikte oplossing  uit te werken."



De akoestisch dempende oplossingen bestaan uit een kern in zwarte hoogwaardige MDF met een toplaag in Print HPL van Abet Laminati,  Hoogwaardig fineer van Decospan, lak, geweven vinyl Ntgrate, Vilt, massieve latten of  digitale bedrukking en een akoestisch dempend glasvlies op de rugzijde of in het midden.

Op de beurzen Archatwork in 2020 brengt Print Acoustics een nieuwe reeks Random Acoustic decoratieve panelen met certificaat van absorptie na testen in onafhankelijk labo. De willekeurige patronen  zijn leverbaar met doorboringen, doorsleuvingen of willekeurige frontgroevingen. Materialen zijn toplagen in HPL Abet of echt houtfineer Decospan. Ook willekeurige patronen met massieve latten zijn leverbaar.

Meer informatie:
Triplaco
www.triplaco.be      

Publicatiedatum: