Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sanne Ribbers van Eijffinger:

'Vooral verf- en behangzaken presteren goed'

De ene naar de andere beurs wordt verzet of afgelast. Sommige worden zelfs definitief geschrapt dit jaar. "Voor nu ziet het er naar uit dat de voor onze branche geplande beurzen in Nederland gewoon doorgaan", laat marketing manager Sanne Ribbers van Eijffinger weten. "En op de Heimtextil, afgelopen januari hebben we veel internationale klanten gesproken en onze nieuwste collecties kunnen tonen.

Laten we hopen dat wij en onze collega’s eind dit jaar weer kunnen verrassen met mooie nieuwe collecties, al dan niet op een creatieve andere manier dan op een beurs, mochten deze niet door kunnen gaan. Want creatieve ideeën ontstaan er genoeg in deze tijd", aldus Sanne.  


De nieuwe Eijffinger collectie 'Skin en Pip Studio 5', eerder getoond dit jaar op de beurzen.

Ondanks dat de geplande beurzen vooralsnog lijken door te gaan kampt Eijffinger wel met de gevolgen van corona. "Naast onze verkoop in Nederland leveren wij ook aan heel veel andere landen. En daar waar we te maken hebben met een lock-down voelen wij de consequenties hiervan. Gelukkig gaan er wat meer landen over naar een intelligente lock-down zoals het er nu naar uitziet, waardoor de verkopen daar ook weer op gang kunnen komen."

De thuisklussers gaan aan de gang en dat is waarom de verkoop van verf en behang er op dit moment uitspringen. "In Nederland kan er gelukkig nog gekocht worden en zien wij met name speciaalzaken goed presteren met de verkoop van behang. Mensen klussen zelf en kiezen dan met name voor het opnieuw verven en/of behangen van een wand. Een snelle make-over, die het huis zonder al te veel moeite een nieuwe look geeft. En het is natuurlijk een leuke weekeindebesteding als we dan toch massaal binnen moeten blijven."



Eijffinger hoopt op een positieve toekomst. "Wij kiezen liever voor het woord hopen dan verwachten. En we hopen dat onze klanten gezond blijven en goed uit deze periode weten te komen. Daarnaast hopen we dat lock-downs in landen, wanneer dat uiteraard weer verantwoord is, worden opgeheven, zodat we daar weer kunnen gaan leveren. En natuurlijk dat het virus snel onder controle is."

Meer informatie:
Eijffinger
www.eijffinger.com
sanneribbers@eijffinger.com