Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tien interieur styling tips voor thuiswerken

"Wanneer je noodgedwongen thuis moet werken, heeft jouw interieur wat aanpassingen nodig", vertelt Mischa van Raam van Housevitamin in haar blog. Ze geeft 10 makkelijke styling tips hoe je interieur thuiswerk-klaar te maken:

1. Don't make it perfect, make it interesting
Soms werkt perfect gewoon niet op het moment. Neem een pauze, maak het interessanter en de rest zal volgen.

2. Ruim op
Berg alle rondslingerende spullen op: een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd.

3. Zorg voor een goede en toffe lamp
Goede verlichting is heel belangrijk voor je ogen en concentratie. Beter zorg je ook voor een toffe lamp: het oog wil ook wat.

4. Organize
Verzamel belangrijke brieven, pennen en andere stukken in een (metalen) organizer. Nu kun je jezelf met recht een georganiseerd person noemen!

5. Kijk naar jezelf: je doet het super!
Houd je spiegels dichtbij, zodat je af en toe naar jezelf kunt kijken en jezelf een grote glimlach kunt geven: You rock!

6. Drink veel water
Water zorgt ervoor dat je gehydrateerd blijft en het geeft jou bovendien een kleine sport oefening. Door veel water te drinken moet je namelijk vaak naar het toilet. Als je daar dan toch naartoe loopt kun je net zo goed een paar squats doen… of gewoon niet.

7. Zoek inspiratie
Het is heel logisch dat je niet continu in een lekkere workflow zit. Als je wel 100% geconcentreerd aan het werk kunt zijn: Super bezig! Zo niet: neem dan af en toe een kleine pauze en lees een tijdschrift. Deze geven jou een flinke dosis nieuwe motivatie en inspiratie. Of maak een wandelingetje, daar krijg je naast zuurstof en beweging ook nieuwe inspiratie door.

8. Interieur Parfum
Omringd zijn door fijne geuren, geeft een geluksgevoel. Daarom is mijn tip ook: spray Roomspray, brand geurkaarsen en zet overal geurstokjes neer. Vergeet de geurstokjes niet af en toe om te draaien, zodat de geur weer lekker opnieuw verspreid wordt in de ruimte.

9. Zorg voor leuke quotes om je heen
Quotes zetten je aan het denken, herinneren jou eraan wat belangrijk is en bezorgen je een grote glimlach. Plaats ze om je heen, zodat je er af en toe naar kunt kijken. Gebruik grote houten knijpers, kaarthouders, fotolijstjes of een memorek.

10. Zorg voor een bloemen en planten boost
Bloemen geven je een gelukzalig gevoel en planten geven zuurstof in de kamer. Sowieso geven de kleuren van planten en bloemen jou een goed gevoel. En dat is precies wat je nodig hebt wanneer je thuis moet werken.

Meer informatie:
Housevitamin
sales@housevitamin.com
www.housevitamin.com