Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plug & Play baden: de trend in acryl

Bij maar liefst dertien Riho acryl (glanzend wit) inbouwbaden kan gekozen worden voor een ‘Plug & Play’ optie. De lange en korte zijde van het bad worden dan voorzien van naadloos vast verlijmde panelen in hetzelfde acrylmateriaal als het bad. Een badombouw is dan niet meer nodig. De ideale oplossing om een semi vrijstaand bad met een moderne, frisse look te creëren.

Semi vrijstaande baden zijn populair vanwege het strakke en eigentijdse karakter ervan. Daarbij worden ze in een linker- of rechterhoek versie geleverd, compleet met naadloos aangelijmde ombouw in acryl en zijn ze makkelijk te installeren.

Super hygiënisch
Een Plug & Play bad is super hygiënisch, vanwege het goed te reinigen materiaal en het ontbreken van tegels en voegnaden. Het hoogwaardige acryl is van exact hetzelfde materiaal als het binnenbad en is aan het binnenbad ‘gelast’, ofwel verbonden door vloeibaar acryl. Daardoor zijn er geen naden meer zichtbaar en is het 100% hoogglans afgewerkt. Er wordt nergens coating toegepast om overgangen te camoufleren. Hierdoor zijn beschadigingen eenvoudig te herstellen door het toepassen van een acrylvuller, te schuren en te polijsten.

Makkelijk te installeren
De stabiliteit is gegarandeerd doordat de acryl ombouw aan de binnenzijde is versterkt met polystyreen panelen om de panelen ‘body’ te geven. De panelen zijn tegelijkertijd een goede isolator en licht van gewicht, zodat de plaatsing ervan geen zware klus vormt. De baden zijn voorzien van een stevig onder-frame met pootset. Het frame biedt verstelbaarheid van de panelen om deze netjes recht met de badkamer te stellen. Door middel van de poten kan het bad eenvoudig waterpas worden gesteld.

Kortom, met een Riho Plug & Play bad kies je voor een eigentijds semi vrijstaand bad dat makkelijk te reinigen en te installeren is.

Meer informatie:
RIHO International B.V.
Hermesstraat 10
5047 TS Tilburg
info@riho.com
www.riho.com

Publicatiedatum: