Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Distributeur komt met lookalike houten vloer

Daar is hij dan! Dynamic Wood-3D, een subliem krachtige PVC-vinylkwaliteit met realistische planken dankzij de revolutionaire ‘3D-Embossing-in-Register-Techniek’. Hierdoor ontstaat een levensechte ‘Look and Feel’ zoals je dat bij een echte houten, stenen, of betonnen vloer gewend bent. Interfloor lanceert deze aanvulling op zijn bekende Black Tex Back vinylcollectie met trots.

 
Hét houtgevoel: bij de productie van Dynamic Wood-3D is middels een innovatief ‘3D-reliëfdruksysteem’ een structuur aangebracht die exact het houtdessin in de toplaag volgt. De natuurlijke nerven en knoesten in het vinyl zijn niet alleen zichtbaar maar ook nog eens voelbaar! Deze ultiem realistische pvc-kwaliteit is dan ook werkelijk niet van echte houten planken te onderscheiden.

De ongeëvenaarde Interfloor Black Tex Backing waarvan Dynamic Wood-3D is voorzien verschaft deze prachtige kwaliteit naast de vele voordelen van onderhoudsvriendelijk vinyl nog eens een heel scala aan extra indrukwekkende eigenschappen. Vinyl met deze duurzame en milieuvriendelijke zwarte backing heeft o.a. een egaliserende werking, is uitermate stabiel en vormvast en los te leggen tot 40 m2.



De gehele Dynamic collectie onderscheidt zich door zijn duurzame en milieuvriendelijke karakter en wordt middels een ftalaatvrije technologie geproduceerd. Zowel de toplaag als de drager van Dynamic Wood-3D bevatten alleen nog weekmakers op biologische basis. Hierdoor draagt deze vloer bij aan een beter binnenmilieu en -luchtkwaliteit.

Dynamic Wood-3D is een uitermate luxueuze, comfortabele vinylcollectie met een uitzonderlijk natuurgetrouwe uitstraling! Hét voordeliger en praktischer alternatief voor een echte houten vloer. Vochtbestendig, lichtecht, slijtvast met een aangename loop- en geluidsdemping. Warmte isolerend, geschikt voor vloerverwarming, eenvoudig in onderhoud en mede dankzij de Natural Look toplaag met extra antislip weerstand en harde Premium Protect beschermlaag geschikt voor zeer intensief gebruik.

“Met niets dan voordelen, waarom nog voor echt hout kiezen?”
Het dessin van Dynamic Wood-3D – met planken van 130 x 25 cm – is rustig en veelzijdig toepasbaar. Het palet bevat naast greiges en beiges ook een zeer licht dessin, perfect voor een minimalistisch interieur.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: