Vrijdagse vragenronde

In het Glazen Huis: Jeroen Haarhuis

Elke week leggen we mensen uit de interieurbranche wat vragen voor die niet direct over het werk gaan, maar juist een inkijkje geven in hun privéleven.

Deze week In het Glazen Huis: Jeroen Haarhuis

De 44-jarige Jeroen Haarhuis is eigenaar van Haarhuis & Jansen BV. "Ik ben vader van vijf prachtige kinderen en heb een lieve vrouw die luistert (als ik geluk heb :-) naar de naam Nicole. Wij wonen in Almelo in een heerlijke wijk gelegen vlakbij onze zaak.

Wat zijn je hobby’s?
Mijn werk, sporten (kickboksen, fitness en hardlopen).

Wat is je lievelingseten?
De sucadelapjes van mijn moeder… Heerlijk!

Wat is je favoriete vakantieland?
Ik heb er eigenlijk twee en hoop dat het er binnenkort drie worden... Italië vind ik heerlijk. Het eten, de mensen, top! Ook mag ik graag in Oostenrijk zijn, voor de wintersport natuurlijk :-) Verder hebben Nicole en ik een reis geboekt naar de Malediven als huwelijksreis.. Ik ben heel benieuwd! De foto’s van het reisburo (Audley Travel, een Dikke aanrader!) zijn in ieder geval super.

Welke auto wil je graag op je oprit hebben staan?
De auto die ik nu rijd vind ik helemaal prima. BMW 530 is echt een heerlijke auto! Verder heb ik daarin geen ambities qua auto’s. Gewoon instappen, lekker zitten en gassen.

Wat is jouw woonstijl?
Scandinavisch bourgondisch denk ik. De lampen zijn van Secto, die vind ik echt heel mooi. Verder een grote 10 persoons eettafel van hout (met zo’n kruispoot eronder), bank van Passe Partout en uiteraard een heerlijk Viking bed :-) Al vinden mijn kinderen de Hypnos ook echt heerlijk!

Heb je een favoriete ontwerper?
Nee niet echt. Ik kijk meer naar wat ik zelf mooi vind en dat is per ontwerper dan weer verschillend.. 

Welk bed of ledikant komt jouw huis niet in?
Phoe, dat is een lastige… Mag ik eerlijk zin? Ik vind dat er in beddenland echt heel veel rommel wordt aangeboden. Dat komt volgens mij voornamelijk door de investeringsmaatschappijen die achter de grote spelers zitten. Die kijken niet naar de kwaliteit van het bed, enkel naar hun eigen winstmarge onder aan de streep. Wat mij betreft komen die er dus absoluut niet in! Dat begint bij de winkeliers. Ga vooral zaken doen met (familie)bedrijven die oog hebben voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Laat je niet onder druk zetten door de grote spelers in de markt. Jullie hebben ze zelf groot gemaakt en bepalen dus ook hun succes! 

Wat vind je de tofste beurs?
Waar we zelf initiatiefnemers van zijn: Vakbeurs Slapen. De gemoedelijke sfeer en de samenwerking tussen fabrikanten is uniek, denk ik. Verder mag ik altijd graag in Keulen staan. Het begin van het jaar, veel bezoekers en natuurlijk een hele mooie beurs om nieuwe collecties op te schrijven. 's Avonds gaan we altijd met klanten of leveranciers naar leuke eetgelegenheden. Hilarisch en oergezellig!

Wat hoop je binnen tien jaar te bereiken?
Ik hoop over 10 jaar nog steeds met evenveel plezier naar mijn werk te gaan en evenveel te genieten van mijn heerlijke gezin, familie en vrienden..
Vragen jullie mij over 10 jaar weer? Dan kijken we even terug :-)


Naschrift redactie Wonen360
Het interview met Jeroen Haarhuis vond op 12 maart jl. plaats, nog voor de coronacrisis losbrak. Het is diezelfde crisis die onze redactie heeft doen besluiten om deze (bij onze lezers populaire) vragenrubriek voorlopig stop te zetten.    Bedankt voor je begrip.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven