Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horrenspecialisten krijgen de kriebels

Na een beetje te zijn bekomen van de eerste shock, pikt Unilux de draad weer op. Het leven draait door en het seizoen staat toch echt nu voor de deur.

Door aan het werk te blijven zorgt het niet alleen voor wat afleiding voor het moment, het helpt wellicht ook een klein beetje mee dat we de schade beperken voor een economische crisis waar we misschien minder snel weer van bovenop zouden komen.

Onze verslagenheid moet niet omslaan in neerslachtigheid, maar juist in daadkracht. Als de doctoren en verplegers harder moeten werken, mogen wij niet stil blijven zitten, uiteraard wel met gepaste beschermende maatregelen in acht nemende.

Unilux zet de reeds geplande marketing campagne met RTL daarom nu juist wél door. Want.. ondanks de bizarre tijd waarin we nu leven, gaat de natuur rustig zijn gang en vragen wij toch aandacht voor deze onmisbare beestjes die óók bescherming nodig hebben in deze tijd; Bescherm de Insecten!

''We merken dat ook onze horrenspecialisten de kriebels krijgen zodra het voorjaarszonnetje weer gaat schijnen. Bij Unilux ligt alles klaar voor de start om iedereen te kunnen leveren; vol trots op onze Nederlandse maakindustrie.''

De positieve berichten gaan vroeg of laat de negatieve berichten toch overschaduwen of om in zonweringstermen te blijven; na regen komt zonneschijn. 

''Vanaf maandag is Unilux te zien bij RTL Weer Zoemt in, rond 18.00 uur. Mis het niet!''

www.unilux.nl  

Publicatiedatum: