Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wat te doen als de showroom gesloten is?

Nu veel winkels verplicht de deuren moeten sluiten of er zelf voor kiezen tijdelijk dicht te gaan, hebben zij een periode te overbruggen. Headlam geeft haar klanten tips met wat zij in deze tijd kunnen doen.
In een nieuwsbrief laat de groothandel in raamdecoratie en vloerbedekkingen weten dat ze graag haar klanten helpt met nieuwe ideeën of ontwikkelingen.


Online werken kan tegenwoordig goed tijdens deze omstandigheden.

De winkels die gesloten zijn hebben een periode waar de contracten wel doorgaan van werknemers maar er geen klanten binnenkomen. Waar woonwinkels massaal mee aan de slag gaan is online afspraken via Skype. Maar ook kan er voor de klant een digitaal moodboard, kleurenplan of indeling gemaakt worden. Dit ontvangen zij dan per mail van Headlam en de vragen kunnen gesteld worden via het videobellen.

In tijden van deze 'rust' kan de showroom ook goed een restyling krijgen. Er zijn geen klanten aanwezig dus alles kan goed aangepakt worden. Op social media moet het wel zichtbaar kunnen zijn voor de klanten dat de showroom een grote restyling is ondergaan. Zij komen dan wanneer de winkel weer open is zeker een kijkje nemen in de nieuwe showroom.

Voor de winkels die nog open zijn adviseert Headlam om de gezondheid van iedereen in acht te nemen. Koffie aanbieden kan nog steeds, maar doe dit in een plastic of kartonnen bekertje, deze kan hierna gelijk weggegooid worden. Sommige woonwinkels hebben tijdschriften in de showroom liggen, misschien verstandig om deze tijdelijk weg te halen in verband met hygiëne. Maak ook kenbaar dat de showroom geopend is. Hang een bordje op de deur of plaats een advertentie, op deze manier weten meer mensen at de winkel geopend is.

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl 

Publicatiedatum: